Ами понеже това е разделно хранене, не е диета, аз нямам меню което следвам стриктно. Примерно не смесвам картофи с месо, леща с месо, боб с месо, сирене с яйца...може да се поразровите в нета за повече информация кои храни с кои не е хубаво да се смесват. Сутрин като стана предимно хапвам една чаена чаша овесени ядки с обезмаслено прясно мляко(не добавям никакви подсладители),някой път вместо мляко ги ям с портокалов сок който спомага за пречистване на артериите от вредния холестерол. Междинните ми винаги са ядки(бадеми,орехи,печени фъстъци). Не ям сладко, и пия само вода, ако ми се преяде сладко бързам да си направя една чаена чаша плодова салата от киви и ананас (примерно). На обед някоя салата...незнам, как да ви го напиша това примерно меню след като не ям едно и също всеки ден
Давам ви пример от вчера.
30мин преди закуска-500мл вода с лимон,1 праскова.(знам че плодове винаги се ядът преди ядене, защото като попаднат върху храна се разграждат по трудно...ама колко е вярно незнам)
закуска-30г. овесени ядки с прясно обезмаслено мляко
Обяд-препечена пълнозърнеста филийка с изцеден лимон от горе( амм тва с лимона ми е някакъв навик, мога всичко да ям с него хаха ) със нискомаслено сирене+ една малка краставица.
Междинно-ядки
Тренировка,къпя се и след това си разбивам малко обезмаслено кисело мляко със половин банан и боровинки
Вечеря-салата от настъргано зеле,моркови и червено цвекло и след вечеря преди лягане пак малко ядки.По принцип организма ми е свикнал и ми стига една салата за вечеря, даже някой път не я изядам цялата, но ям и други неща. Мисля че всеки сам за себе си трябва да прецени и да измисли как да се храни здравословно.
Хайде сега да тренираме!