.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
    ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
    ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д
    До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
    Споко :Д

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
    Споко :Д
    Същата бях...зверската мускулна треска на всяка частичка от тялото....минава след 3ти-4ти ден. И по време на тренировка ме болеше по-малко отколкото като се опитвах да седна примерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си