.
Отговор в тема
Страница 47 от 68 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Голям фен
    Град
    София
    ^Ама с тежести!
    Queen of the Damned

бях на 1-во ниво и тряше да правя ден 6 ии ми дойде цикъла и спрях с упражненята 4 днии , а нямаше как да ги правя защото супер много ми тече и мнооооого ме боли абсолютно винаги и ся незнам кво да прая утря мисля да си правя 6тия ден а не да почвам отначало щото после пак ще трябва да си прекъсна

Супер фен Аватара на lqlq89
    Недей да прекъсвай. Продължи си.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Swetlity
    Guest
    Момичета днес беше първият ми ден, много добре ми се отрази.

и на мен също ми дойде цикъла вчера .. но ще изчакам още един ден и ще продължа иначе съм на 1 ниво 9 ден

Днес направих 1-ви ден от 3-то ниво и мога спокойно да кажа, че това ми е любимото ниво. Страхотни упражнения и малко повече разнообразие в сравнение с предишните две нива. С удоволствие ще си ги правя дори и когато свърша програмата. И мисля, че като цяло са по-лесни от ужасното 2-ро ниво.

Level:1 Day:2 Чувствам се страхотно,като изключим ужасната мускулна треска на ръцете и краката.Направих си и днешната тренировка цялата плувнала БУКВАЛНО в пот,но ми се отразява много добре.И се чувствам много позитивно настроена към това.

Късмет на всички

Ден 1, Ниво 1 - завършен успешно.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
    ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Това е от обездвижване. А мускулната се маха с още движение. Прави си всеки ден. Ако почнеш през ден-през два, си гарантираш мускулна доста време. По-добре да ти свикне тялото

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Това е от обездвижване. А мускулната се маха с още движение. Прави си всеки ден. Ако почнеш през ден-през два, си гарантираш мускулна доста време. По-добре да ти свикне тялото
    Значи ще почвам, доколкото мога :Д. Мерси много.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Момичета, знам ,че много късно питам, но съм пред дилема.
    ЧАК вчера започнах 1 ниво и днес имам страшна мускулна треска и едвам се движа, та въпроса ми е при някоя от вас така ли е ? И според вас да направя ли тренировката днес или да изчакам утре да ми мине поне малко? ;д
    До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
    Споко :Д

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    До 4-ти ден ходих като в тежък стадий на *избери си произволно ставно заболяване*. Хубаво, че се стараех краката ми да са събрани, че иначе ептен на изнасилена мязах. Да не ти описвам гримасите, като слизах по стълби, ще кажеш, че със киселина ме заливаха.
    Споко :Д
    Същата бях...зверската мускулна треска на всяка частичка от тялото....минава след 3ти-4ти ден. И по време на тренировка ме болеше по-малко отколкото като се опитвах да седна примерно

^
    ^
    Хахахха същата съм :ДД Днес едва станах от леглото страшни болки са, ама няма да се отказвам :Д

Мега фен Аватара на Blab
    вчера се върнах към програмата. хванах от второ ниво, че ми е "любимото":Д
    //още съм в процес на обновяване на гардероба след първия месец;

1-во ниво завършено

Здравейте момичета.Исках да питам дали съм единствената,която има болки в гръдния кош??
    Последно редактирано от nadikc : 07-23-2013 на 17:18

8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!

Цитирай Първоначално написано от MukuMouse Виж мнението
    8-ми ден от 3-то ниво е завършен. Нямам търпение да приключа, защото наистина ми омръзнаха едни и същи упражнения всеки ден. Иначе виждам добри резултати-бедрата, корема. Като цяло се стегнах, но отново казвам, че правя и едни др упражнения, които мисля, че вършат страхотна работа! Успех на всички!
    И кои са тези други упражнения,които ги правиш ?

http://blogilates.zippykid.netdna-cd...lendar-new.jpg Ами това е календар за начинаещи. Клипчетата ги има в youtube. Като цяло са приятни, но не са кой знае колко натоварващи. Пробвай ги ако искаш!

Misheto_iw
    Guest
    Ох.. като се сетя аз как правих тази програмаа ... 1-во ниво -добре, но като дойде 2-рооо... такива болки и такова гадно чувство след тренировка не бях чувствала .. 2 дена изкарах и просто имах чувството, че съм раждясала .. Ужасно беше и приключих.

Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Ох.. като се сетя аз как правих тази програмаа ... 1-во ниво -добре, но като дойде 2-рооо... такива болки и такова гадно чувство след тренировка не бях чувствала .. 2 дена изкарах и просто имах чувството, че съм раждясала .. Ужасно беше и приключих.
    А ти иначе като ги правеше поне имаше ли големи резултати ... ? А може ли някой да ми даде линкове към тези упражнения че аз ги търся ама нещо не ги намирам...ще съм Ви ужасно много Благодарна :*

Аз ги правех тези упражнения преди месец-два..стигнах до 3то ниво ,но ги спрях,тъй като нямаше абсолютно никакъв ефект..явно аз нещо не съм правила както трябва ;/

Повече от фен Аватара на ggb
    А хр. ти режим какъв беше ?
    at least it was before i fucked everything up

Ами просто се ограничавах...без тесто,газирано,сладко веднъж седмично ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си