- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
И при мен няма фрапиращи резултати. Но се раздвиждам и за тонус![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Почнах я преди 5 дена, но при мен като цяло няма какво да се сваля, а искам да се поддържам стегната
Иначе програмата въобще не е толкова трудна. Правила съм къде къде по-сложни, но пък засега всичко върви окей, не ми отнема много време, което е огромен плюс. Ето и снимка засега - http://photo3.ask.fm/995/916/340/128...l/DSCF0327.jpg пък ще видим дали ще има някаква разлика. Успех на всички мацки! ((:
Най-накрая я завърших! Доволна съм, че я направих и не се отказах, макар че имаше дни в които нищо не ми се правеше. Видях резултат, да но не и такава огромна разлика като на някой снимки. Сега продължавам напред с някоя друга програма. Успех на всички!
MegiBoOm Спортувала ли си нещо
На мен ми е едва 2ри денСамо мишниците ме болят от вчера
И аз се присъединявам към клуба. Днес ми беше първата тренировка. Дано да издържа до края!!![]()
Ден 1 - завършен.
най-накрая успях да я направя цялата, макар да не правех по толкова много повторения, просто не можех да дишам :Д
ич ме няма по тия неща, но сега съм решила да се стегна. от 2 седм се храня здравословно, свалих 3кг, ама засега аз не виждам разлика.. не знам дали първо трябва да се изчистя и после да стегна с тия упражнения, или успоредно да ги правя? ;д
И аз се присъединявам.Вчера ми беше първия ден, на моменти изобщо не можех да дишам, затова го правих с малки почивки. Нямам какво да свалям, по-скоро го правя само за стягане понеже се отпуснах лятото. После ще кача снимка.
![]()
стигнах до 2 ниво , но на 2-я ден си контузих глезена (мина седмица и имам все още болки) .. след време ще почна от начало) успех на всички
^ Тялото ти е много добро
3ти ден успешен, въпреки че болката продължава да се разпространява![]()
Проблем ли е ако правя упражненията на почивки, понеже ми е втори ден и не мога да издържа цялото?![]()
^Няма никакъв проблем.
Аз се отчитам с ден втори.
Вчера си мислех, че ще се събудя с мускулна треска, а всъщност се събудих с ангина!![]()
Май всички сме болнижелая ви бързо оздравяване...
ох много е неприятно такабързо ни оздравяванее на всички :3
Въпреки че не съм се чуствала толкова мързеливо от супер много време 4ти ден вече е фактВсе още имам мускулна треска на ръцете, но лицевите ги правя по-лесно с всеки изминал ден макар още да няма и седмица
П.С. Бързо Ви оздравяване на вас ;*
Всички сме болни! Ха-ха! Бързо ни оздравяване!![]()
На мен лично гърлото не ми пречи да си правя тренировките.![]()
Прави си яко силово, даже допълнително, освен програмата, че тя като цяло не е особено натоварваща, ако искаш комбинирай с тичане, скачане на въже, качване по стълби, блааа блааа. Аз преди си мислех, че като изчистя с кардиото мазнинките и след това ще си стегна тялото, ама не става така, много е трудно, няма смисъл само да се тормозиш и да тероризираш тялото си, повече силово, по-добре.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Как го отваряте т'ва бе, на мен не ми тръгва.![]()
Блаах ... от тая ангина не мога да ям!Майка ми се шегува, че тъкмо ще сваля някое и друго килце.
За протокола: Ден 3 Level 1 завършен успешно!![]()
http://thepiratebay.sx/torrent/52769...uruFuel-RIP%5D
От тук го свалих. Иначе и аз не можах да го дръпна от първите линкове дето бяха дали момичетата![]()