.
Отговор в тема
Страница 50 от 68 ПървиПърви ... 4046474849505152535460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на babity
    трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...
    Смятай...аз пък разтапям като лед просто

Върнах се от почивка и сега продължавам с тренировките, и понеже бях прекъснала около 20 дни, мисля 2,3 дни да си направя пак левъл 1 и после да почна левъл 2, иначе него трябва да почвам вече ама...

Голям фен Аватара на Barbie47
    Втори ден от Insanity ...никога не съм се потила толкова през целия си живот! Направо се разлях. Обожавам я тази програма и който се чуди, да я започва веднага! Няма никаква база за сравнение с Джилиан и съм много доволна! Имам само един въпрос: Знам, че е хубаво да се яде след тренировка и днес си направих 20гр. овесени ядки с лъжица мед и канела. Вредно ли е да ги ям така следобед, нищо че са малко?

Не е вредно. Даже е хубаво да ядеш следобед (така наречената следобедна закуска). Мен лично леля ми създаде навик да ям следобед и всеки ден като по часовник в 16:00 огладнявам.

Barbie47 можеш ли да кажеш откъде мога да изтегля Insanity,защото нещо не я намирам?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    20 грама овесени ядки? Прекалила си!

Разбира се, че трябва да хапваш след тренировка.

paramore159, дръпнах си я от замунда. Ето линк: http://www.zamunda.net/details.php?id=272066 Големичка си е.. 8.00 GB, но определено си заслужава. Другите програми просто са за отбиване на времето... Insanity е истината В youtube има много клипове на хора, които показват резултатите си след програмата. Виж ги, аз останах шокирана.

http://www.youtube.com/watch?v=kkQeh00BI2s Не можах да се сдържа. Това ми е любимо. Вижте, че всички са с едни сиви тениски на Insanity. За да я получих, трябва да изпратиш твоя снимка преди и след и те ти я изпращат безплатно. Много искам и аз да си взема след програмата, но не знам дали е възможно. Таа.... като види човек резултатите без да ходи във фитнеса и без да си купува стотици уреди, няма как да избегне да не я пробва.

Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    paramore159, дръпнах си я от замунда. Ето линк: http://www.zamunda.net/details.php?id=272066 Големичка си е.. 8.00 GB, но определено си заслужава. Другите програми просто са за отбиване на времето... Insanity е истината В youtube има много клипове на хора, които показват резултатите си след програмата. Виж ги, аз останах шокирана.
    Мерси много.Ще погледна и най-вероятно ще почна да я правя

Повече от фен Аватара на rositzza
    ^ Изглежда по-забавно oт 30 дни шред. Жалко че нямам толкова пространство в къщи
    Последно редактирано от rositzza : 08-12-2013 на 13:33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    забавно, дааа....

еее в смис че упражненията са по-разнообразни

А ти колко време го прави и какъв беше ефекта
    Последно редактирано от rositzza : 08-12-2013 на 13:44

http://prikachi.com/images/38/6437038B.jpg
    http://prikachi.com/images/41/6437041a.jpg
    You have to be insane to do insanity
    3-ти ден успешен. Както казва една мацка в един от клиповете: "По време на тренировката от мен се излива толкова вода, че се налага да се попивам, защото иначе не виждам треньора "

Град
    Света На Мечтите
    Росица, останаха ми 10дена до края,но тъй като заминавах на море ми се наложи да го спра иначе се стегнах ужасно много и мускулите на корема и задбедреника значително се увеличиха.
    Барби, имаш супер тяло. Успех и не се предавай. По-натам ако си навита на рунд втори като почна пак ще ти съобщя, хаха

Аз уж почнах програмата, обаче мързела ми надделя. Ама ще започна отново, този път вече сериозно.
    Ето снимка преди, да видим ще има ли разлика.
    http://prikachi.com/images.php?images/966/6438966F.jpg

anonymous708973
    Guest
    Като го гледам това, ще остана без дъх на 30-тата секунда. Как издържаш изобщо :д
    Дали има смисъл да се почва и ако вече толкова не мога, да спра. На следващия ден почвам пак и така докато успея да завърша тренировката?

Какви уреди трябват? Гирички, топка?

MegiBoOm предполагам, че има повече ефект от 30 дни шред ;d

Днес ми е ден 8. Сутринта се качих на кантара бях 700гр надолу уххууу Има някъв прогрес

Град
    Света На Мечтите
    Има МНОГО по-голям ефект
    но пък си е и малко сложничка де, то за това

иначе и аз да се отбележа - ден 6ти, ниво 2 - завършен

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Нищо. :д

Това му е хубавото, че нищо не ти трябва. Само видеото и малко място за локвичка.
    Мерси, MegiBoOm, но има много още работа. След малко бягам за 4-ти ден.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Като го гледам това, ще остана без дъх на 30-тата секунда. Как издържаш изобщо :д
    Дали има смисъл да се почва и ако вече толкова не мога, да спра. На следващия ден почвам пак и така докато успея да завърша тренировката?

Аз също си мислех, че няма да мога да издържа. И да- понякога е нужно да спреш за 5сек. просто защото например ти е 1-ви ден и не си свикнал с това ниво, но програмата е супер зарибяваща и като гледаш хората как дават всичко от себе си и ти не се предаваш. Дали има смисъл да се започва? ДА! Правила съм доста програми- тае бо, аеробика, Джилиан, денс аеробика, но Insanity е най-добрата. Успех.

anonymous708973
    Guest
    Аз не съм, това ми е проблемът. И при повечко натоварване така ме боли... далакът (?), че направо съм сгъната на две.
    На какъв режим се прави това Инсанити? Месец-два, колко? По колко време е една тренировка?

Супер фен Аватара на Jaune
    ^ 2 месеца, първия месец са около 40 минути, втория - по 60. И споко, давай смело, може да издъхаш в началото, но ще задобрееш. Макар че на мен никога не ми стана по-лесно, но пък съм упорито чаве и издържам :Д

Започнах я от днес и се надявам да съм доволна от резултатите в комбинация с програма ходя да тичам почти всяка сутрин и карам колело по около 17 км през ден. Гледам да се ограничавам от сладко и газирано (не ям пържено и тестено ), но ми е доста трудно и за това продължавам да пия и да ям сладко и газирано но се ограничавам.От други храни почти не се ограничавам тъй като съм още само на 14 и организъма ми расте и гледам да не спирам разтежа му и да се увреждам с ненужни диети.Мисля че съм свалила доста,ще се снимам как изглежда тялото ми сега и 1 месец след програмата,пожелайте ми успех ))

След обяд пробвах около 15тина мин от Insanity и определено бях по-потна от колкото когато свърша с 30 дни шред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си