.
Отговор в тема
Страница 52 от 68 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ден 8ми, ниво 2 - звършен

Повече от фен Аватара на rositzza
    Днес направих 20 мин от Инсанити и ден 1 от 2ро ниво на 30ДС. С разочарование открих, че нямам достатъчно пространство в стаята си за всички упражнения. Нито от едното нито от другото

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз днес уж почивам, но от скука отбелязвам 20км. на колелото вкъщи.

Град
    Света На Мечтите
    ден 9ти, 2ро ниво - успешно завършен
    бях като къпана след

Днес ден 8-ми ... думи нямам Започвам да напредвам и вече си правя лицевите, но утре пак е Pure Cardio и ще се лее кръв ( или по-скоро вода )

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ще започвам инсенитито във вторник. Пичага ли е?

Мега фен Аватара на babity
    И аз установих, че мястото не ми достига за левъл 2 и зат'ва го спрях. 20-40 минутки зумба/тае бо/к'вото и да е рандом кардио, после крака, ръце, корем, разтягане. Доволно пот.

XTREMEFREERIDE, започвай я .. няма да съжаляваш. Треньорът е перфееектеен
    ей така се спи най-добре: http://prikachi.com/images/808/6456808E.jpg
    http://prikachi.com/images/815/6456815I.jpg
    http://prikachi.com/images/820/6456820U.jpg

Град
    Света На Мечтите
    леле, нещо доста си се запалила

Барби тва е мн яко Надъхващо

Аз днес малко късно си направих тренировката, но все пак успях. Мисля, че никога не съм била по-потна http://prikachi.com/images/105/6457105M.jpg . Имам мускулна треска на прaсците и много се радвам за което

Я, к'во хубаво коремчеееее!

Благодаря, хванала съм го от хубавата му страна

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Задължително 3 ядения на ден и 2 междинни. Не оставяй организма си да се чуди кога ще му е следващата дажба храна, защото така трупа запаси.
    Дали? Човек просто трябва да си слуша тялото.

http://www.bb-team.org/articles/4269...ata-na-hranene

Град
    Света На Мечтите
    Аз го спирам. Болките ми в надкостниците се увеличиха значително и отивам на лекар в днес. Стискайте палци!

Сподели после какво са ти казали. Късмет.

Град
    Света На Мечтите
    Отидох в Пирогов и там ми се падна някакъв идиот, който си личеше, че нищо не разбира и ми изписа 15 вида хапчета, при което баща ми реши да звънне на някакъв него добър приятел, който бил много добър в тази сфера. Та отидохме при него, направи ми масаж...оказа се, че всичко идвало от гръбните връзки, та чак долу до крака. И то от усукването им, неправилно изпълнение на упражненията и пренатоварване се стигнало до тази ужасна болка. Сега вече почти нищо не ме боли - този мъж има златни ръце та, другата неделя пак там на масаж и да ми изпуква костите и дано се острани завинаги този проблем. Момичета внимавайте много докато спортувате. Човек не знае какво може да си докара!

Голям фен Аватара на Dusty
    Здравейте, момичета! И аз смятам да почвам тази програма, тъй като имам 5-6 килца за сваляне. Обаче имам един проблем - хранителния режим. То проблема не е в него, а в майка ми. Тъпче ме, все едно съм прасенце (те тия килца, сигурно от там са дошли). Казвам й, че искам да отслабна, а тя: "Като станеш пълнолетна (има още половин година да чакам), тогава си прави каквото искаш, дотогава ще ядеш, каквото ядем ние.". Баща ми е пълен 110кг-1,85м и може би от него ми е дошъл този ген. Майка ми е средна - 57кг-1,65м. Така че, не мога да ям нещата от режима, тъй като тя не ми дава. Помогнете! Какво да й кажа?
    Аз съм 66кг-1,75м. Видях един режим в първите страници и мисля него да се опитам колкото мога да спазвам.
    Последно редактирано от Dusty : 08-18-2013 на 13:47

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Това е много интересно. Попадали са ми няк'ви учебници, да ги наречем, по диететика и в тях пишеше, че честотата на храненията повлиява енергийния разход точно поради различията в термогенезата и точно за т'ва се препоръчват трудно смилаеми храни при режим за отслабване. И даже и с преподаватели сме го говорили... Интересно, както казах...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Здравейте, момичета! И аз смятам да почвам тази програма, тъй като имам 5-6 килца за сваляне. Обаче имам един проблем - хранителния режим. То проблема не е в него, а в майка ми. Тъпче ме, все едно съм прасенце (те тия килца, сигурно от там са дошли). Казвам й, че искам да отслабна, а тя: "Като станеш пълнолетна (има още половин година да чакам), тогава си прави каквото искаш, дотогава ще ядеш, каквото ядем ние.". Баща ми е пълен 110кг-1,85м и може би от него ми е дошъл този ген. Майка ми е средна - 57кг-1,65м. Така че, не мога да ям нещата от режима, тъй като тя не ми дава. Помогнете! Какво да й кажа?
    Аз съм 66кг-1,75м. Видях един режим в първите страници и мисля него да се опитам колкото мога да спазвам.
    Покажи ѝ, че можеш сама да си готвиш. Покажи ѝ, че здравословно не значи по-скъпо, ами дори в някои случаи е обратното. Сигурно очаква ти да я караш да ти готви отделно, но се заеми сама с тази работа, вече си голяма. Аз се научих още като бях на 13. И майка ми негодуваше, че не ям манджи, но свикна, видя, че колкото и да ми мрънка, няма да стане нейното име остави. А това "не ми дава" какво означава? Че седи и те тъпче насила да ядеш от готвеното, а не ти дава да ядеш нещо здравословно, например варени яйца, салата, пържола, някакви варива?! М, защо ли се съмнявам?

Аз имам късмет с моята майка Като кача 3 кила и се плаши повече от мен даже тя си ми купува кисели млека, трици, ядки, бяло месо и не ми дава да ям от вредните й манджи

Меги, радвам се, че се подобряваш. Надявам се скоро да си наплно здрава и да тренираш редом с нас

Аз днес реших да си дам малко почивка. А и наш'те са си в нас да не им подскачам на главата.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    И аз се чудя дали наистина съществуват родители, които насърчават вредното хранене и не позволяват децата им да спазват здравословен хранителен режим? WTF!?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Има доста варианти. Може желаният ти хранителен режим да е наистина странен и да не е никаква храна.
    Може майка ти просто да е консервативна и/ли да се страхува, че здравословно значи скъпо. Недей да си даваш парите за по-скъпички неща наистина, давай с бюджетни варианти.

А това с неяденето на манджи... ами, обидно е. Ако готви мазни неща, избягвай ги, ама да не ядеш пиле по ловджийски/кюфтета по чирпански/чушки с доматен сос/пълнени чушки, си е просто правене на интересна. Да не сме на Запад...

Голям фен
    Град
    София
    Ама, тия на Запад муат само бургери, чипсове и пици- те не знаят какво значи качествено ядене!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Покажи ѝ, че можеш сама да си готвиш. Покажи ѝ, че здравословно не значи по-скъпо, ами дори в някои случаи е обратното. Сигурно очаква ти да я караш да ти готви отделно, но се заеми сама с тази работа, вече си голяма. Аз се научих още като бях на 13. И майка ми негодуваше, че не ям манджи, но свикна, видя, че колкото и да ми мрънка, няма да стане нейното име остави. А това "не ми дава" какво означава? Че седи и те тъпче насила да ядеш от готвеното, а не ти дава да ядеш нещо здравословно, например варени яйца, салата, пържола, някакви варива?! М, защо ли се съмнявам?
    Имам предвид, че когато е сготвила нещо не особено здравословно, много настоява да го изям. А иначе, казва, че когато има нещо сготвено (от нея), няма нужда да правим други. Когато я молих да спазвам някакъв режим, изрично казах, че аз ще си готвя. Можете да видите режима, на първите страници. Мисля, че е много добър.
    Последно редактирано от Dusty : 08-18-2013 на 17:37

Тя готви много мазно и затова избягвам да ям от нейните манджи. Иначе понякога готви уникално вкусни и полезни неща. И никога не ме е насърчавала да ям чипсове, хамбургери и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си