.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Голям фен Аватара на Barbie47
    http://www.youtube.com/watch?v=oAfcfOvd1ro Чака си реда след Инсанити-то

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=oAfcfOvd1ro Чака си реда след Инсанити-то
    малЕй!

прави ми впечатление;че тук мн.хора се хранят "чисто" както се казва и първо-наистина поздравления,защото е много по-здравословно и със сигурност един ден организмът ви ще ви благодари.само че ми е интересно,когато го правите не за да свалите килограми,ами го възприемете вече като начин на живот един вид това неядене на манджи,разни пакетирани неща от сорта на солети,кроасани и.т.н. не срещате ли някакви трудности така да се каже-примерно отивате на обикновено парти или рд и всички пият газирани напитки,ядат чипсове,реже се торта и.т.н.,предполагам схващате за какво говоря : какво правите тогава,карате на фотосинтеза или..?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fierainquieta Виж мнението
    прави ми впечатление;че тук мн.хора се хранят "чисто" както се казва и първо-наистина поздравления,защото е много по-здравословно и със сигурност един ден организмът ви ще ви благодари.само че ми е интересно,когато го правите не за да свалите килограми,ами го възприемете вече като начин на живот един вид това неядене на манджи,разни пакетирани неща от сорта на солети,кроасани и.т.н. не срещате ли някакви трудности така да се каже-примерно отивате на обикновено парти или рд и всички пият газирани напитки,ядат чипсове,реже се торта и.т.н.,предполагам схващате за какво говоря : какво правите тогава,карате на фотосинтеза или..?
    Носиме си в кутии ориза с пилето и се смееме на балъците! Други малоумни въпроси да зададеш?
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си