- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Здравейте и от мен.. след малко бягам за ден 17 - Pure cardio and cardio abs - ще пада купон. T25 я почвам веднага след като свърша Инсенити-то ... това ще рече към средата на октомври някъде. Хора, наистина вече виждам резултати и нямам търпение да се видя след 60-тия ден.
![]()
А искам да попитам изисква ли се много място за Insanity u Force T25?
^не,в моята стая така са наредени нещата,че остава много малко свободно място,
но пак си ми стига ,само дето лампата ми е от тези висящите и понякога като скачам
си удрям ръцете.![]()
ден втори - nailed it
междудругото за тези, които не са много напреднали в спорта препоръчвам Т25, защото е много по-кратко и също така има "modified" версия на упражненията, та ако някое го намира човек за по-сложно - да го прави по по-лесния начин (:
честно казано аз ако можех да върна времето назад бих започнала с тази програма и след това да превключа на Инсенити
пс: просто си изказвам мнението, да не ме нападнете сега![]()
В замунда я има. Аз направих кардиото от Т25 преди няколко дена и доста ми хареса обаче заминах на море и нямаше къде да продължа, нооо утре се прибирам и се почва наново :3
Shh...<3
аз лично всички тези програмки ги свалям от thepiratebay
Сега като прочетох коментара на MegiBoOm, че Т25 е по-подходяща за начинаещи реших да започна с нея. А искам да питам дали имате някакви календари към програмата които да следвате. Аз намерих едни и смятам да започна по тях. Но гледам, че има и гама в календарите, а в моите упражнения няма. В тези от thepiratebay има ли гама?
Ти почакай да стигнеш до неязащото попринцип това се води някакво допълнително ниво, което ти решаваш дали да караш
иначе в моя торент, който изтеглих всичко е включено
ето ти и разписанието за Алфа - http://rippedclub.net/wp-content/upl...e-Calendar.png
Аз днес съм Cardio Recovery. Другата седмица ми е последна и вече започвам с тази седмица, която цялата ще ми е Max Interval Sports Training- има много бокс и скачане на въже и нямам търпееениеее![]()
Много странно.
На мен Recovery Week-a ми беше всеки ден Core Cardio & Balance
^ Ами по принцип - да. Но аз си дръпнах програмката от замунда и то е един Deluxe пакет, където има 2 файла повече- Insane abs и Max Interval Sports Training. И на календара пише, че ако имаш този пълен пакет, получаваш 2 трен. повече ( които са по-сложни). Така аз заменям Cardio abs с Insane abs и Core cardio and balance с Max Interval Sports Training.![]()
Ах, ясно!
Е, успех тогава
аз днес си направих сутринта Т25, после правих още половин час някакви други упражнения и сега карах колело за час някъде
Barbie47 Искам да те питам относно Insanity-то . Значи мисля да го започвам от Понеделник, като си го изтеглих от zamunda от този линк , който ти беше го дала. Обаче имам няколко въпроса относно тази програмка. Ако може така по обективно да я разнищятази програма.
1. Как се прави тази програма в смисъл има ли почивки , кога са те....предполагам сигурно си има и календарче ..ако може да ми покажеш, щото аз намерих едно в нета обаче нещо не му разбирам.
2. Колко дена се прави тази програма, щото ако съдя по изтегленото сигурно се прави 14 дена или се лъжа.
Много ще съм ти Благодарна...ама мноогооо :*
![]()
Не съм Барби, ама ще ти отговоря, понеже и аз съм заинтересована от insanity, но на тоя етап си го правя само за кеф когато ми скимне.
http://theinsaneworkoutprogram.com/w...5026h3d600.jpg ето ти го плана за тренировки. Не е 14 дни, лол, 2 месеца е. Тренираш 6 дни, почиваш 1, след това схемата продължава.
Ами аз ползвам този http://cdn.trek2befit.com/wp-content...y-Schedule.pdf същия е де...
Та да.... 2 месеца е. Първият месец тренировките са средно по 45 мин. (има изключения). След това имаш една седмица доста интензивно кардио, която ти се явява между 1-вия и 2-рия месец. По средата на всяка седмица имаш Cardio recovery. Това са упражнения, които залагат повече на йогата и на пилатеса, има много дишане и като цяло различно натоварване на мускулите. Упражненията се правят ВСЕКИ ден ( в смисъл такъв не го правиш в понеделник.. после в четвъртък и пак да си задраскваш.. ) , а на 7-мия ден си почиваш. Това важи и за 2-та месеца. Има и Fit test, който е още в самото начало. Той е по-скоро предназначен, за да разбереш сама на какво ниво си. Преди да започнеш си вземи лист и химикал, за да си записваш бройката на всяко едно упражнение. (Във файла, който съм ти дала, по-надолу има видовете упр., които влизат във Fit test-а). Та основно това е. И още нещо... намери начина да се наслаждаваш на тренировките, защото времето не е малко .. все пак са 2 месеца. Аз истински се забавлявам и вече съм на 19-тия ден, а дори не ги усетих. :d Хайде, ако има нещо неясно - питай.![]()
ден 3 - не баш Nail-нат
голям зор си падна http://prikachi.com/images/552/6494552y.jpg
Момичета, имам предложение! Искате ли всички да си направим before&after photos?
^ Аз си се снимам редовно, че иначе като се гледам всеки ден и не виждам разлика. По-нататък ще пусна.Аз да питам какви са тия Алфа... гама на T25?
Това нещо като нива на трудност ли са?
Нива са, да.
Аз се отказах да я правя, не знам дали е точно от нея, но щом я започнах се случиха ужасни неща![]()
Нда нива са. Алфата ти е първия месец после бета и гамата е бонус май. Аз сега свърших кардиото и мога да кажа че доста ми хареса. Иначе аз много се кефя на такива снимки before&afterмотивират по някъв начин :3 така че пускайте
Shh...<3
3-ти ден Insanity. Това е нещо уникално бе хора. Доста си е тегаво ама няма такова удоволствие след приключване на тренировката. Жалкото е,че след 20 дни започвам университет и трябва да му мисля как ще продължа с програмата.
Добре де, а тези, които живеете в блок, не тропате ли много? ;/ Аз по принцип главно заради това спрях 30ds, а така ми се иска пак да започна нещо.
^ Аз съм на 5-тия етаж. Под мен живее една приятелка и често получавам SMS-и от рода: " Анииии, само да не падне тавана :О" или : "Боже, какви ги вършиш горе?"Амааа иначе няма проблем. По час все ще ме издържат на ден.
![]()