- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
От долния етаж вдигат 10 пъти повече шум и то вечер така че не ме притеснява аз като им дигна малко шум. Айде сега 30 минути ще издържат![]()
Shh...<3
Първи ден на Т25 успешно завършен. Малко модифайствах от време на време, ама го намирам за нормално, при сегашната ми обездвиженост.
Воала<3
http://prikachi.com/images/436/6498436A.jpg
http://prikachi.com/images/440/6498440k.jpg (това бялото са фибри.. да не си помислите нещо)
Брей, изглеждат супер!
Ab Intervals - NAILED IT!![]()
довечера пак колелце
за закуска хапнах пъпеш, а сега ще си угодя с ориз със зеленчуци, хаха
Една моя приятелка също го прави и казва, че има ефект. Пожелавам ти успех.![]()
Аз утре почвам 2 ниво на 30ds , обаче нещо гърба много ме боли и като правя един вид кардио ( това , което подскачаш и вдигаш ръцете ) направо не издържам .. Ама ще си довърша програмата![]()
Днеска си свърших 2рия ден от Т25 и реших да видя утре какво ме чака...всичко ме заболя само от гледанеМеги ти жива ли си? :3
Shh...<3
О, и още как!
Утре ще те убие Шон, ще видиш![]()
аз не можех да ходя след Total Bodz Circuit-a
а утре имам и две неща на всичкото отгоре
Днес ден 20-ти. Утре почивка и почвам последна седмица от 1-вия месец.А с тези части T25 колко време е ама цялата програма?
Е, направо ми се е*а майката на краката днес![]()
понеже утре следобяд заминавам и се връщам понеделник следобяд Stretch-a ще го направя утре сутринта вместо неделя, а понеделник като се върна си почвам 2рата седмица
Иначе забелязвам, че луфтчето нещо от тея тренировки взема да намаля и не е много гот ахах
Здравейте отново, момичета! Значи аз ще почвам 30 days shred, обаче имам едно притеснение - от 1-ви до 12-сти съм на море и там няма да мога да я правя. Затова се чудя, да я почна ли сега и да я продължа след морето или да изчакам?
Абе и аз 3- тия ден не го nailn-ax много ама...дано утре е по-добре. Иначе Меги на 6-тия ден някакви мерки ли се правеха?
Shh...<3
да, но аз ще ги направя на 7-я (:
Почивката свърши. Нямам търпение утре Шон да ме изцеди- Pure cardio and cardio abs.![]()
Пфф аз нещо се обърках и пак отначало почнах календараДо ноември месец ще съм готова ;д Но виждам че коремчето ми е намаляло
![]()
Понеже тази е по - активната спортна тема искам да попитам за добри клипчета с табата за цялото тяло? Имам си часовника и примерно разпределение със собствена тежест, но искам да видя и някакво клипче. Пробвах тази на Румяна за цялото тяло, но не получих ефект "не мога да си отлепя тялото от пода".
Ъъъъ, не зависи от упражнението. Какви клипчета искаш? Целта е да влагаш максимално усилия през работния интервал от 20 секунди, без значение дали клякаш, правиш бърпита, високи колене, лицеви, коремни и така нататък. Просто си избираш 1,2 или 4 любими упражнения и даваш всичко от себе си, не да правиш почивки и да се задъхваш. После ми кажи пак, че не си изцедена. То нали това е замисъла на занятието - темпото да е много високо, защото времето е много кратко.
PS: чудя се и аз дали да не започна едно Инсенити с началото на учебната година. И без това покрай мен също има хора, които го правят, и само ме блазнят хаха![]()
правя Т25(:
пс: за утре имам Стреч-а, но тичам след малко да го правя, че утре няма да мога
С тази техника смъкнах доста от краката!
примерно правя упражненията от този клип: http://www.youtube.com/watch?v=WOvIKdG7AwM
редувам си ги, включвам и всякакви подскоци, за които се сетя...
ии така.. 20 сек. скачаш като ненормална, с всички сили, а после 10 сек. почивка
старая се да правя поне 20 мин., адски много се изпотявам, а съм правила и доста по-дълго като времетраене кардио.
препоръчвам ти го с два крака и две ръце![]()
Последно редактирано от shutUp : 08-31-2013 на 09:01