.
Отговор в тема
Страница 58 от 68 ПървиПърви ... 848545556575859606162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Доста плосък въпрос.
    Не мисля така, но няма да спорим.
    Със здраве и нека всеки постига резултати, както смята за най-добре!

Супер фен Аватара на lqlq89
    misha.rooney, Няма за какво
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз от днес почвам със 1-во ниво

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ден 1, ниво 1 - завършен!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Покажете резултати
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Голям фен Аватара на Dusty
    Послушах ви съветите и днес съм на втори ден на първо ниво.. Мислех, че ще е по-трудно в началото, но програмата ме изненада приятно. Аз си записах мерките (талия и ханш) и теглото. Мисля в края на всяко ниво да ги сравнявам. Според вас може ли да го правя по-често или ще ми навреди психически?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    кажете някоя друга програма, тази ми е много скучна вече

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на Dusty
    T25

От много дни чета тази тема и като гледам вие сте спрели да пишете.. извинявам се, но искам и аз да споделя резултати. Днес ми е 14 ден от ниво 2-ро. Страшно много съм доволна, защото виждам резултати а са минали едва 2 седмици и имам доста кг. да свалям И преди съм я правила и сега пак започнах. 1 ден, 2 ден ги направих успешно през деня, но вечерта бях излязла навън с новите ми обувки (като планински са) и от 5 до 9 вечерта бях с тях и като се прибрах не искам да ви казвам какво чудо видях! :Х На десния крак на стъпалото точно под палеца имах неописуем мазол с кръв и течност, близо до него имах друг по-малък, но беше мноооого тъмно син и целият беше с кръв пълен личеше си и от тази адска болка следващия ден не ходих дори на училище. Сутринта когато ми беше 3-ти ден бях със сериозна травма на СТЪПАЛОТО където се насочва цялата тежест на тялото и на всичкото отгоре ми дойде, на мен ми е силно, но слагам тампони и всичко останало и с контузено стъпало, с цикъл ги правих упражненията ОТ ДО! Нямах смелостта да се откажа заради такова нещо, защото бях съвсем в началото, не трябва такива неща да ни събарят и да ни карат да се отказваме. Разбира се, 1-2 дена ги правих съвсем малко по-леко, но за отказване и дума да не става, тази мисъл дори не е минала през главата ми! Утре ми е 15-ти ден, но ще го направя може би към 6-7 вечерта, защото съм на село. Съчетавам упражненията с разделно хранене и със другите клипчета които вие сте постнали тук. Много се радвам, мотивирана съм страшно много и въпреки всички препятствия които имах (дори продължавам да имам, цяла седмица съм болна) НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА и не смятам да се откажа! Успех на всички, на тези които пак ще започват програмата и едно голямо БРАВО на тези, които са сложили снимки преди и сега и имат страхотни резултати!
    Последно редактирано от eric_turner : 10-26-2013 на 06:34

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13 Виж мнението
    Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.
    Ами с времето ще свикнеш... и аз бях така преди с тичането, дори си бях измислила глупостта, че в рода ми всички са ,,тромави,, и заради това не мога и аз да тичам, а всъщност всичко опира до това колко често го правиш :д при мен проблема с бързото иизморяване беше най-вече, че не дишах правилно.. преди тичането ми беше най-омразно от всичко, сега ми е супер кеф :д само бъди упорита
    Последно редактирано от nickeyy97 : 11-05-2013 на 19:58

Супер фен Аватара на Cloud9
    Гледах интервюта с Джилиан и тя препоръчва 30DS да се прави по около 5 пъти в седмицата максимум и задължително един ден почивка в седмица. Та също спомена че ако между дните се прави кардио ще е най-добре,но за почивния ден настояваше сериозно.Вие всеки ден ли ги правите?Аз ще си правя почивка като съм в цикъл,защото тогава просто не мога да ходя камо ли ти да скачам и да се напъвам хаха

Може ли някой да напише упражненията от второ и трето ниво,защото не мога да го гледам и да ги правя!!

Zdraveite , nqkoi moje li da mi obesni podrobno za tova Insanity, i ot kyde moga da si izteglq programata ? Izvinete za nahalstvoto

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kity_mity Виж мнението
    Zdraveite , nqkoi moje li da mi obesni podrobno za tova Insanity, i ot kyde moga da si izteglq programata ? Izvinete za nahalstvoto
    Кирилицата е задължителна! Инсанити можеш да си изтеглиш от Замунда.

охх , нищо не намирам от одеве се ровя .. някой да ми даде линк ще мойе ли ?

офф .. много е голяма за моя компутър .. някои мойе ли да ми даде линк ако ги има в youtube ?

Да си чувала за youtube?

ми чувала съм , както и видаш по нагоре в поста ми -_- .. просто не знам кое клипче трябва да пусна , и затова моля за помощ

Така , намерих ги след мнооооооооого търсене но някои мойе ли да ми кайе как се процедира

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тези дни тъкмо се чудех как точно беше името на програмата ... Insanity! Радвам се, че някой се е сетил да повдигне темата Тъкмо се чудех на к'во да подскачам след рождения ден.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Вчера четох какво сте писали тук и ме мотивирахте и аз да започна ^^ Изтеглих си Level 1 вчера и днес го направих . :з За пръв път да ми харесат упражнения, продължавам и утре ^^ Дано да има резултати ^^

и аз съм се навила,ама от утре че днес е лудница!То вече всички са ги минали тия упражнения вече хаха

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Упражненията на Джилиан винаги са ми били някак мудни Не съм от хората, които спортуват редовно, но предпочитам да се мъча с Инсанити, дори да не успявам да изпълнявам всяко упражнение точно определено време, но поне е бързо.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си