.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13 Виж мнението
    Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.
    Ами с времето ще свикнеш... и аз бях така преди с тичането, дори си бях измислила глупостта, че в рода ми всички са ,,тромави,, и заради това не мога и аз да тичам, а всъщност всичко опира до това колко често го правиш :д при мен проблема с бързото иизморяване беше най-вече, че не дишах правилно.. преди тичането ми беше най-омразно от всичко, сега ми е супер кеф :д само бъди упорита
    Последно редактирано от nickeyy97 : 11-05-2013 на 20:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си