- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
misha.rooney, Няма за какво![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз от днес почвам със 1-во ниво![]()
Ден 1, ниво 1 - завършен!
Покажете резултати
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Послушах ви съветите и днес съм на втори ден на първо ниво.. Мислех, че ще е по-трудно в началото, но програмата ме изненада приятно. Аз си записах мерките (талия и ханш) и теглото. Мисля в края на всяко ниво да ги сравнявам. Според вас може ли да го правя по-често или ще ми навреди психически?![]()
кажете някоя друга програма, тази ми е много скучна вече![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
От много дни чета тази тема и като гледам вие сте спрели да пишете.. извинявам се, но искам и аз да споделя резултати. Днес ми е 14 ден от ниво 2-ро. Страшно много съм доволна, защото виждам резултати а са минали едва 2 седмици и имам доста кг. да свалямИ преди съм я правила и сега пак започнах. 1 ден, 2 ден ги направих успешно през деня, но вечерта бях излязла навън с новите ми обувки (като планински са) и от 5 до 9 вечерта бях с тях и като се прибрах не искам да ви казвам какво чудо видях! :Х На десния крак на стъпалото точно под палеца имах неописуем мазол с кръв и течност, близо до него имах друг по-малък, но беше мноооого тъмно син и целият беше с кръв пълен личеше си и от тази адска болка следващия ден не ходих дори на училище. Сутринта когато ми беше 3-ти ден бях със сериозна травма на СТЪПАЛОТО където се насочва цялата тежест на тялото и на всичкото отгоре ми дойде, на мен ми е силно, но слагам тампони и всичко останало и с контузено стъпало, с цикъл ги правих упражненията ОТ ДО! Нямах смелостта да се откажа заради такова нещо, защото бях съвсем в началото, не трябва такива неща да ни събарят и да ни карат да се отказваме.
Разбира се, 1-2 дена ги правих съвсем малко по-леко, но за отказване и дума да не става, тази мисъл дори не е минала през главата ми! Утре ми е 15-ти ден, но ще го направя може би към 6-7 вечерта, защото съм на село. Съчетавам упражненията с разделно хранене и със другите клипчета които вие сте постнали тук. Много се радвам, мотивирана съм страшно много и въпреки всички препятствия които имах (дори продължавам да имам, цяла седмица съм болна) НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА и не смятам да се откажа!
Успех на всички, на тези които пак ще започват програмата и едно голямо БРАВО на тези, които са сложили снимки преди и сега и имат страхотни резултати!
![]()
Последно редактирано от eric_turner : 10-26-2013 на 06:34
Някой да даде съвет за това ПУСТО тичане... Хора нямате си на представа колко бързо се изморявам... Като се затичам за някой рейс няма проблеми, но когато се хвана и се изморявам супер бързо... ахах не, сериозно. Ако почна с каране на колело първо? 30DS си го правя, натоварващо е но ми е адски кеф и не спирам, но за тичането... Не знам. А пък имам чувството че ако не тичам дупето ми ще остане така леко по голямо от колкото го искам... Да ще е мусколесто, но голямо.. Не мерси.
Ами с времето ще свикнеш... и аз бях така преди с тичането, дори си бях измислила глупостта, че в рода ми всички са ,,тромави,, и заради това не мога и аз да тичам, а всъщност всичко опира до това колко често го правиш :д при мен проблема с бързото иизморяване беше най-вече, че не дишах правилно.. преди тичането ми беше най-омразно от всичко, сега ми е супер кеф :д само бъди упорита
Последно редактирано от nickeyy97 : 11-05-2013 на 19:58
Гледах интервюта с Джилиан и тя препоръчва 30DS да се прави по около 5 пъти в седмицата максимум и задължително един ден почивка в седмица. Та също спомена че ако между дните се прави кардио ще е най-добре,но за почивния ден настояваше сериозно.Вие всеки ден ли ги правите?Аз ще си правя почивка като съм в цикъл,защото тогава просто не мога да ходя камо ли ти да скачам и да се напъвам хаха
Може ли някой да напише упражненията от второ и трето ниво,защото не мога да го гледам и да ги правя!!![]()
Zdraveite , nqkoi moje li da mi obesni podrobno za tova Insanity, i ot kyde moga da si izteglq programata ? Izvinete za nahalstvoto![]()
охх , нищо не намирамот одеве се ровя .. някой да ми даде линк ще мойе ли ?
офф .. много е голяма за моя компутър .. някои мойе ли да ми даде линк ако ги има в youtube ?
ми чувала съм , както и видаш по нагоре в поста ми -_- .. просто не знам кое клипче трябва да пусна , и затова моля за помощ![]()
Така , намерих ги след мнооооооооого търсенено някои мойе ли да ми кайе как се процедира
![]()
Тези дни тъкмо се чудех как точно беше името на програмата ... Insanity! Радвам се, че някой се е сетил да повдигне тематаТъкмо се чудех на к'во да подскачам след рождения ден.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вчера четох какво сте писали тук и ме мотивирахте и аз да започна ^^ Изтеглих си Level 1 вчера и днес го направих . :з За пръв път да ми харесат упражнения, продължавам и утре ^^ Дано да има резултати ^^
и аз съм се навила,ама от утре че днес е лудница!То вече всички са ги минали тия упражнения вече хаха
Упражненията на Джилиан винаги са ми били някак мудниНе съм от хората, които спортуват редовно, но предпочитам да се мъча с Инсанити, дори да не успявам да изпълнявам всяко упражнение точно определено време, но поне е бързо.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!