- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Аз това Insanity първо че не мога да направя някои неща въобще, второ че лудата китайка прави 160 пъти, аз го правя 20 и ми става супер тъпо и трето че ме боляха всички съставни елементи след като го направих веднъж :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И мен китайката ме дразниОная гледа да ги прави за бройка и не ги изпълнява добре (или поне мен не ми харесва как ги изпълнява)
Иначе и аз не мога да правя всичко добре или с по 100 повторения ама няма как - свиква се. А болката е съвсем нормална в началото, но след това тялото свиква и е супер зареждащо. Разбира се ако човек не е свикнал ще си разкаже играта, а на мен главно това ми харесва.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бе тя луда история.
Тъкмо в банята ме осени гениалната мисъл, че аз де факто в upper body-то нямам какво да свалям и оформям, така че ще заменя shred с друга програма на Джилиан - killer buns and thighs. Колкото и да ги правя тея смесени движения горната част няма да стане по-хубава, вече взех да правя мускули на предмищницата :Д ще ви пиша след няколко дни проба на новата програма, ама аз съм ужасно мързелива и несериозна![]()
как да се мотивирам?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Минавам само да пипитам ако почна програмата на Джилиан дали ще натрупам мускулна маса в краката? Искам да са слабички, а не обратното.![]()
Здравейте
От няколко дни съм се мотивирала страшно много да вляза във форма. Не съм дебела, но имам тук - таме мазнини, които ме дразнят адски много. Случайно попаднах на темата и реших да започна програмата. Вчера направих 1 ден и честно казано бях доста наплашена от тук прочетеното, но се оказа приятна и не чак толкова натоварваща. Мисля да си направя снимки за преди и след и утре да си взема мерките. Успех на всички, които също са се захванали.![]()
Успех ти желая! Аз имам един въпрос - веднъж я направих програмата (цялата) и скоро реших пак да почна, но не мога да намеря за безплатно гледане - т.е. трябва да платя, за да я направя. И това бая ме дразни .. Ако някой има линк, ще ви бъда много благодарна !!![]()
В thepiratebay я има
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз от много отдавна уж се каня да я започна тази програма ,но 1-2 дена я направя и пак се откажа. Преди само каква мотивация имах и така упорито тренирах и постигнах добри резултати и след това спрях тотално с тренировките и сега маалко съм качила кг., мисля да започвам да тренирам но ми е толкова трудно да започна,че направо нз възможно ли е...:X Хора кажете ми как да започна, какво да правя.. как да се мотивирам... ще съм Ви Благодарна![]()
Здравейте! От утре мисля да започна с 30ds. Аз не искам да свалям килограмир а само да си стегна тялото и да премахна целулитал Някой може ли да ми кааже дали тази програма ще ми помогне за целулита най-вече.![]()
Чела съм, че зависи от самото ти тяло. Но програмата е изработена така, че да има упражнения от всеки вид, така че би трябвало да ти помогне.![]()
За целулита трябва да си промениш храненето. Спри белия хляб и резултатите ще те изненадат.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пий вода!
^ Жените натрупваме мускулна маса много по-трудно от мъжете. За 30 дни на подобна програма може да ти се стегнат малко мускулите, но не и да наедреят.
Съгласна съм със 3oPuTy. Жените трябва да се упразжняват много повече, за да постигнат такива ефекти. Де да ставаше ей-така - правиш си веднъж програмата и имаш бицепси, плочки и т.н. То по тая логока повече от половината младежи в България щяха да са мускулести ;д
Здравейте отново ^^ Значи, след като направих 1вата тренировка, ми се наложи да прекъсна, тъй като ми дойде цикълът.. Пропуснах 3 дни и от тогава редовно ги правя, днес ще ми е 7ми ден .. Усещам разлика в краката , стягат се :зз Продължавам ^^
Момичета, искам да ви споделя, нещо което забелязах, че ми се отразява много добре. Та, може и на вас да ви помогне. Храня се на принципа на 90-дневната, като пропускам плодовите и водните дни. Т.е. - храня се разделно. Виждам промяна в талията си, откакто почнах да правя коремни преси и да тичам по малко. Много по-лесно е отколкото очаквах. Разбира се всеки си знае неговия организъм, на вас може да не ви помогне толкова, но реших все пак да споделя.![]()
Левел 1 първи ден ли е? И кое клипче за кой ден е? Там има "week" някакви? Помощ малко? Навита съм да почна. Не искам да свалям, а да стягам и оформям.
Още в първия пост пише, че всяко от 3-те нива се прави по 10 дни![]()
Днес ми е ден 2 от програмата ;д От вчера имам ужасна мускулна на ръцете (под мишниците) - не съм свикала да вдигам гирички и .. Също и на краката, но там не е толкова сериозно .. Днес ще е мъчение да го направя, но ще пробвам ;д
При ниво 1 с какво мога да заменя гиричките? И с това повече сваляш или повече оформяш?![]()
Попринцип с шишенца пълни с вода - по 1л (аз го правя с 1 кг гирички) - т.е. ще станат общо 2 кила. Ако си по-напреднала може и с по 1.5, 2 литра.Ами .. Аз лично нямам много тлъстини на ръцете и затова по-скоро оформям, но ако си по-пълна там - ще сваляш
![]()
Искам да питам дали има значение в колко часа ще го правя. Примерно - единия ден го направя в 9,00, а другия в 18,00.