Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
Обичам и сурови ядки и сушени смокини та и това скоро ще добавя към режима.
О, суровите ядки са супер за прихапване. Аз ям кажи-речи всеки ден... сурови бадеми ядях, но не ми бяха любимите, само към печени и солени ме влечеше (и с портокалов сок, майкоооо, така съм преяждала само с тия двете!). Фъстъците никога не са ми харесвали, ама бадемите ми бяха страст, обаче от септември насам изобщо не съм яла осолени ядки. Взех си миналата седмица 200 грама печени бадеми и литър портокалов фреш, напуках се (с извинение) и ми мина меракът.
Обаче сурови лешници, бадеми, орехи имам по абсолютно всяко време вкъщи, даже понякога по два вида от изброените.

Харесва ми да си намачквам авокадо, да го овкусявам със сол и да си го мажа на пълнозърнести крекери. Ако имам време, сварявам едно яйце, режа го на филийки и си го слагам и него. Може към авокадото да добавиш наситно нарязан домат, малко към гуакамоле започва да отива :д

Иначе и аз забелязвам, че не ми е проблем да вечерям по-рано, стига после да се удържа към 10 да не изям нещо като половин пакет Харибо - снощното ми изпълнение, или шоколад. Поне се утешавам с мисълта, че е черен :д