.
Отговор в тема
Страница 61 от 68 ПървиПърви ... 1151575859606162636465 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Супер фен Аватара на Cloud9
    Аз обожавам сурови бадеми и орехи.Даже не мога да ги ям печени и осолени.Но не мога друго да ям сурово.Сега имам проблем-оказа се че съм си взела малко количество храна за обяд и сега пак съм гладна.Но нямам нищо за ядене.Имам два избора-да си взема сандвич,който е 80 процента хляб или да си взема печени фъстъци /много обичам/.Повече клоня към фъстъците,но...Много се изкушавам и за едно зрънчо,ама... това вече е много нарушение на диетата.

Черен шоколад вечер е много по-добра идея от една ябълка вечер преди да легнеш. Това се опитвам от години да го обясня на хората и не поемат. Нали било ябълка, здравословно било да си ги гъчиш когато ти щукне.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Черен шоколад вечер е много по-добра идея от една ябълка вечер преди да легнеш. Това се опитвам от години да го обясня на хората и не поемат. Нали било ябълка, здравословно било да си ги гъчиш когато ти щукне.
    Съгласна. И аз не знам откъде е разпространено това, че плодовете са за десерт. Плодовете са за закуска, ядките също, на гладно е най-добре.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    е защо?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Защото организмът ги усвоява най-добре на празен стомах.
    И единствено тогава играят ролята на полезни.

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Съгласна. И аз не знам откъде е разпространено това, че плодовете са за десерт. Плодовете са за закуска, ядките също, на гладно е най-добре.
    Не е разпространено, просто хората си мислят, че като е полезно, значи може да ги ядеш всякога и по всяко време. Плодовете когато се смесят с храна или с друг вид плодове ферментират и ти подуват корема. Ако го правиш редовно - здравей, гастрит. Това майка ми ми го повтаря откак се помня, но все повече имам чувството, че само аз го знам. Даже една приятелка като и направя забележка, че не е хубаво, редовно започва буквално да крещи, че си измислям простотии и че не можело ябълките да не са здравословни и по-добре било някакви сладкиши да яде вечерта ли....
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на babity
    Аха. И ако следобяд ми се яде плод, да ня'а да ям, 'щото... Оф!
    Да, ферментират, но ако си я гъчнеш повече от 40 мин след основното ти хранене, било обяд или вечеря, ня'а никакъв проблем. Въпросът е да не е буквално десерт, а да има няк'во време след последното хранане. Ако т'ва се спазва, можеш и аларми за през нощта да си правиш да ставаш да ядеш и аз лично ти гарантирам, че гастрит няма да имаш.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Аха. И ако следобяд ми се яде плод, да ня'а да ям, 'щото... Оф!
    Никой не е казал, че не можеш да ядеш.
    Просто не веднага след хранене. На гладно дори не можеш да изядеш една ябълка примерно и веднага след това да закусваш, пак трябва да чакаш поне 40 минути. Нищо няма да ти стане, само хабиш плодовете, защото имат ефект само на гладно.

2 часа. И то да не е плодова салата или плод с мляко. И последно научих, че трябва да ядем само един вид плод дневно.
    През нощта по принцип не бива да ядеш каквото и да било.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    През нощта по принцип не бива да ядеш каквото и да било.
    А това защо? Заради изказванията от рода на "Да не се яде нищо след 18ч." или?
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не след 18 часа точно, аз примерно лягам в 2-3 редовно и вечерям към 9-10 , но да има известно време между вечерята и лягането ти и да не ставаш нощем само за да ядеш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на ameli
    Вечер трябва да се яде, щото докато спиш организмът ти трябва да разгражда нещо, а като стомахът е празен почва да ти яде от мускулите и да изгаря полезни за тялото вещества. Така ми е казвала треньорката.

Иначе аз минах 4 ден днес Имах малко мускулна треска 2към3 ден, и то предимно в горната част на ръцете, но това не ме спря Издебнах момента, когато менструалната болка беше сравнително поносима и си направих една серийка. Вече усещам как нищо не може да ми попречи :3

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Вечер трябва да се яде, щото докато спиш организмът ти трябва да разгражда нещо, а като стомахът е празен почва да ти яде от мускулите и да изгаря полезни за тялото вещества.
    Точно поради този факт, всички спортисти ядат или пият извара преди лягане.

Да - затова е вечерята. Имах предвид, че трябва да мине време между вечерята и лягането и че не бива да се яде нощем. Освен това когато гладуваш, организмът първо изгаря мазнините и тогава мускулите.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    И последно научих, че трябва да ядем само един вид плод дневно.
    Е, това вече са глупости. От малка знам за петте вида плодове и зеленчуци на ден.

Това ми го каза диетоложка, която също така ми каза, че според нейния вега тест прекалявам с цигарите, алкохола и тежките меса (не кусвам) и ми забрани повечето плодове и зеленчуци, но ми позволи белия хляб и свинската мас. Така че не знам дали да му вярвам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Това ми го каза диетоложка, която също така ми каза, че според нейния вега тест прекалявам с цигарите, алкохола и тежките меса (не кусвам) и ми забрани повечето плодове и зеленчуци, но ми позволи белия хляб и свинската мас. Така че не знам дали да му вярвам.
    That's why I have trust issues!Всеки си измисля нещо ново всеки ден.Не яжте много плодове.Ама плодовете са полезни та ги яжте.Яжте само пилешко и риба.Пилешкото не било полезно.Пийте много мляко за калции. не пийте мляко-дебелее се от него.Всеки трябва сам да си прецени какво го кара да се чувства зле и какво му помага.Аз не ям много картофи -варени,пържени или каквито и да е- защото много се подувам и имам киселини.А ги обожавам.но...шанс.Всеки трябва да си намери златната среда и да се чувства добре.Аз минах ден пет на 30 дш , но още ме болят прасците и са напрегнати мускулите покрай колената.натоварвам се май прекалено много и трябва да си увелича приема на калории.Още издишам на коремните преси,но се старая ако правя почивка да е за 5 секунди.

anonymous708973
    Guest
    За прясното мляко със сигурност ти казвам - не е полезно. Не знам дали е вредно, но не е полезно, не дава нищо на организма на възрастен човек.
    Като цяло четох преди време някакви неща за млечните, не е добре да са основна част от менюто.

И аз съм чела подобни статеи . Затова започнах с ядковите млека
    Те са си доста вкусни и не толкова вредни .

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За прясното мляко със сигурност ти казвам - не е полезно. Не знам дали е вредно, но не е полезно, не дава нищо на организма на възрастен човек.
    Като цяло четох преди време някакви неща за млечните, не е добре да са основна част от менюто.
    Не е добре ИЗОБЩО да са част от менюто. Месото също. Майка ми откакто ги спря тия неща, се изпъпчи като пубертетка, явно организма й се пречистваше от боклуците и хормоните, които е приемала досега.

anonymous708973
    Guest
    Изненадваш ме за месото, предвид колко хапваш, но явно си достатъчно умна да направиш разликата. Имаш поздравленията ми.

Начи... мазно да не ям никакъв проблем, бял хляб ям само в случай на върховна необходимост, сол, газирано, етц.
    Обаче.. шоколад и млечни продукти - просто не мога! Откакто съм в чужбина, очевидно ям далеч по-малко сирене, но йогурт и яйца имам постоянно в хладилника. Кашкавал и синьо сирене - периодично. Не мога, бе :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Начи... мазно да не ям никакъв проблем, бял хляб ям само в случай на върховна необходимост, сол, газирано, етц.
    Обаче.. шоколад и млечни продукти - просто не мога! Откакто съм в чужбина, очевидно ям далеч по-малко сирене, но йогурт и яйца имам постоянно в хладилника. Кашкавал и синьо сирене - периодично. Не мога, бе :д
    Същата съм! Не мога без сладкилежи .като наркотик са ми.Ограничила съм ги до абсолютния възможен за мен минимум,но чувствам че изпадам в абстиненция хаха.За млякото ми е много странно-нали уж съдържа калции.Млякото по магазините със сигурност не е полезно.Ние си намираме мляко от баби,които сами си гледат животните.Още не съм пила мляко от бадеми,защото ми е малко скъпичко.Но усещам че ще ми хареса.Малко е раничко да питам,но кое да правя след тези тренировки- Banish fat или Ripped in 30?Гледам че второто е малко по-хард версия на 30 дш и се чудя...

Мега фен Аватара на babity
    Млечните ги плюят заради оксаловата киселина. В комбинация с други киселини (името ми бяга, в доматите се съдържа основно), води до натрупване в организма и ошипяване. Ама то няма едно хубаво. На мен тия ядковите млека повечето ми напомнят на вкус като на нишесте, разтворено във вода (сурово). Адски ме погнусяват. Може и да не съм случвала, не знам. Пък и ми е малко налудничаво набавянето на протеин от растителни източници. Не, че е невъзможно, просто хранителните ми навици са такива.

Едит: ако нямаш проблеми с холестерола и си с нормален метаболизъм, животинските мазнини не виждам с к'во толкова ще ти навредят. В няк'ви умерени количества, разбира се. Аз за мен си предпочитам да си сготвя с не толкова постно месо, без растителна мазнина, отколкото да е постно ястие само с растителна.
    Последно редактирано от babity : 03-07-2014 на 12:40

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не след 18 часа точно, аз примерно лягам в 2-3 редовно и вечерям към 9-10 , но да има известно време между вечерята и лягането ти и да не ставаш нощем само за да ядеш.
    Така вече съм съгласна
    Мислех още в горното мнение да кажа, че няма нищо вредно в храненето нощем, но зависи от начина на живот на човека.

Оф, аз от няколко дни се каня да започна с Инсанити, че ми се скача като луда ... Доста енергия имам за изразходване ама се притеснявам да не ми се появят пак проблемите с глезена и ходилото
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    За млякото ми е много странно-нали уж съдържа калции.
    Защото след около тригодишна възраст спираш да произвеждаш ензима, който го усвоява. И има логика - бебетата животни се хранят само с мляко, защото е достатъчно хранително. Започнат ли с друга храна, спират млякото изцяло. А ние искаме да гъчим хем друга храна, хем мляко.

Аз мляко пия само с кафето, за сметка на това йогурт ям всеки ден :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си