- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Само кучетата нямат еинзима, който разгражда лактозата. Всички други, в т'ва число и хората (освен тия, лактозочувствителните), го имат. Може да не усвояваш калция точно (което също ме съмнява, просто не съм чела нещо конкретно по въпроса), но другите неща си ги ползваш отма.
Има я във вбокс и ютюб, не е нужно да я теглиш![]()
Не ги разбирам тези неща и затова да си питам-защо прясното се води лошо,а киселото не след като киселото се прави от прясно?пия мляко най-много веднъж в месеца така че няма да е болка за умиране да го откажа напълно.Просто ми е любопитно.
Всичко е в името на спорта. Не, че не обичам месо, де. Ако имах възможност да си отглеждам всичко сама- супер... въпреки че е доказано, че човешкият организъм не е пригоден да яде месо. Или пък млечни продукти. Имаше дори една картинка, че само ние хората се храним от крави и кози, всичко друго в природата си е ок, само ние сме сбъркани.
Cloud9, киселото също е.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Чудя се това с млякото и разгаждането само за прясното мляко ли е? Защото въпросната пичка с вега теста ми каза да спра млякото под предлог, че след 7годишна възраст не го разграждам, но че може да ям кисело мляко и сирене. Те не съдържат ли лактоза?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Няма логика според мен. Все са си млечни, поне сиренето смени с козе. На Маджаров козето е уникално.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Току-що похапнах чери домати с натрошено бяло сирене и парченца синьо + зехтин и балсамико. И ми е и-д-е-а-л-н-о! Няма начин да се откажа от сиренето, сериозно ще умра.
Ама виж, идея е да вкарам козе в менюто. Ще правя същия номер и с кафевия ориз, не че се сещам за случай, в който да съм си сготвила сама ориз за последните 5-6 месеца :Д
И халуми сирене обичам към салатката, ама е толкова безбожно солено :дд
Аз обожавам капрезе. Лятото като си правех сандвид с парче домат, парче сирене и песто и леко запечено да видиш как потресено ме гледаха всички колеги."няма ли за тебе кренвирш и кетчуп, ма!?"
Страшно обичам всеки възможен вид сирене, освен Фета и топено сирене - твърде мазни са ми.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз си знам, че прясното не е полезно за хората, само за децата до 2-3 години (докато още ги кърмят). Имаше някакъв млечен ензим, който разгражда млякото до тази възраст. Иначе на киселото нищо му няма ..
Е добре, лактозата не се ли съдържа в абсолютно всеки един млечен продукт, в това число всяко сирене, сметана, масло, извара??!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък обожавам чаша студено, прясно мляко <3
О, и аз. С нищо в него. Горещо го ненавиждам, заболява ме стомаха от него.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, лактоза има във всички млечни. И освен ако не получавате зверски газове или диария след консумация на млечни, не разбирам какъв ви е проблема с нея.
Ха, тамън утре ще си правя Капрезе. Рядко оставам без песто в хладилника)
Здравейте момичета!И аз се включвам ,като днес ми е 2ри ден от level 1.Пожелайте ми успех!)
Аз да отбележа, че направих предпоследния ден на 1-во ниво. Четох назад в темата и пише, че второ било най-гадното. Вярно ли е? Аз още не съм си го пускала ..![]()
Вчера бях 12 часа на работа и като се прибрах нямах сили да дишам, не да правя тренировки. Иначе знам, че е хубаво да се почива поне един ден в седмицата, надявам се да важи и за 30дш (някой по въпроса? ;д)
Да, хубаво е да се почива. Чувствам се ужасно, защото излизам твърде рано сутрин, прибирам се късно вечер, събота и неделя само се наспивам и въобще не ми е до тренировка и съм гузна.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Цаката му е да дишаш правилно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ден 8,ниво 1-готово! Мисля ден 9 да ми е последния за нивото и да направя второ ниво 11 дена.Иначе се усеща разлика.Баба каза че съм се изшилила ,което не съм го чувала от доста време.Нося свободно едни панталони дето ми се впиваха в корема преди.като килограми мога да отбележа 1 надолу,но и аз имам много за сваляне.Чувствам се супер.Имам енергия,усещам че съм свалила от обиколката и се стягам в корема.Освен тези 20 минути с Джилиан после си правя и малко пилатес за паласките и вътрешната част на краката и е супер.Вече знам всичко,което ще каже тя наизуст и даже съм запомнила физиономиите на момичетата.И най-вече обичам да чувам "Isn't it buddy?"!
Йейй много съм доволна днес ми е първия път, добри са упражненията аз очаквах да съм много по изморена. Затрудниха ме само лицевите упори и упражнението където трябва леко да се навеждаме но единия крак го сгъваме(този отпред) а другия е изпънат назад. Иначе съм доволна надявам се този път да довърша нещо58 кг. и 150 см висока.
![]()