.
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Threaded View

О, на мен редовно хора, които се тъпчат с макдоналдс и ядат плодове вечер с идеята, че е много полезно, ми правят забележка как и колко се храня. Прави ми се забележка колко много чипс съм ядяла, истината е, че аз го обожавам, но си го позволявам 2 пъти годишно и после цял ден се шегувам с това колко гузна се чувствам. Прост пример - в стола сме, пред мен има 3 чинии с две салати и един плод за после, пред колежката има една чиния свинско с картофи и 2 филии бял хляб. Тя ми прави забележка колко много съм ядяла, как можело, не съм можела да си събера чиниите на масата.... е, осъзнай се?
    Сега една седмица ми се правеше забележка защо съм се хванала да постя и че нямало да издържа, после си развалих постите заради 8ми март (майка ми направи торта) и сега пак ще постя и пак ми се прави забележка защо въобще съм почвала като ще спирам. Не може ли да си гледат в собствените панички? ще ме убеждава, че било много здравословно да нагъваш солети, солетите били диетични. Като съм искала да постя, да съм ядяла солети, те били постни.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-13-2014 на 08:22
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми