.
Отговор в тема
Страница 63 от 68 ПървиПърви ... 1353596061626364656667 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Голям фен Аватара на Dusty
    Последен ден от първо ниво - направен. Най-накрая направих сигурно 30 лицви (женски, но все пак ..) без да спирам - по 15 за половин минута. На мен попринцип тази час ми е най-трудна с гиричките, не се сещам точно как се казваше - преди кардиото и след коремните. Мен ме притеснява това, че кантара е смъкнал само с половн кило, но все пак се чувствам доста по-стегната. Надявам се накрая да има ефект.

Ееее, момичета, имате нов ентусиаст в клуба. Преди съм правила 30ДШ, но второ ниво ме убиваше и имах болки в раменете и спрях програмата. Имах прогрес - станах по-издръжлива и по-силна, ноо за мой луд късмет с болките и тренировките спряха, за което съжалявам, но сега започвам на ново. ^^ 1 ниво, 1 ден-завършен

Супер фен Аватара на Cloud9
    Започвам от днес второ ниво.Научила съм наизуст какво ще каже Джилиан вече.поне издръжливостта ми е много по-голяма в сравнение с преди.хубаво беше първо ниво,но ми липсваха упражнения за паласки и дупе.затова и после допълвах с пилатес.надявам се второ ниво да има повече такива упражнения.Малко съм наплашена че всички казват че второ ниво е най-гадното,но съм готова да го изтърпя.Имам определено разлика най-вече в корема /което е странно/прасците ми са се стегнали,краката от вътрешната страна са по-оформени и определено се чувствам много по-добре.яд ме е че вчела яденето ми беше мазало,но днес пак съм на линия.

Аз забелязвам промяна най-вече в горната част на корема и ръцете. Прасците ми няма накъде да се стягат, а бедрата ми нищо не ги стяга
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Леле майко .. Преди малко си направих първия ден от второ ниво и .. Никога в живота си не съм била по-потна. Което предполагам е добре Както и да е - определено упражненията на второ ниво са ми много по-интересни. Не знам как ще издържа ..

Супер фен Аватара на girl91
    Аз може би за 3-ти път започвам програмата (само единия път стигнах до 2-ро ниво и направих 1-2 дена от него). Днес ще правя последния ден от 1-во ниво - разлика не виждам, а и не мисля, че толкова бързо трябва да се усети такава. Кофти е, че понякога няма как да не пропусна по един ден, а не трябва

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Кофти е, че понякога няма как да не пропусна по един ден, а не трябва
    Гледала съм интервюта с Джилиан и тя казва че е задължително да имаш един почивен ден в седмицата.И аз усещам че имам нужда от почивка малко,но съм прекалено вманиачена за да спра.
    Level 2 is a bitch! Мале какъв зор видех не е истина.пак обаче се набляга на горната част на тялото.Ще си продължавам с упражненията за паласки явно след 30дш. Иначе съм килограм надолу,но и много ми е зле яденето.Не се сдържах и хапнах шоколад вчера.днес ще хапна малко спагети и направо...Поне има наистина разлика в това как ми седят дрехите от преди.доволна съм.Имам точно 60 дни до сватбата и съм сигурна че ще изглеждам добре в роклята!Само още малко кураж и воля че да го спра това сладко.Поне ще си взема черен шоколад-уж не е толкоз вреден.

Някой има ли представа колко калории се горят с тази тренировка 1 ниво. И искам друго да попитам, знам че е важно дишането но някой може ли да ми обясни точно как.

А момичета вие спазване ли диетата към програмата или просто се ограничавате?

Супер фен Аватара на girl91
    Аз не спазвам диета, опитвам се да огранича хляба (аз и без това рядко ям, но гледам все по-рядко да посягам към него) и сладките неща.

Ахам благодаря и аз се опитвам това да направя

Здравейте! Започнах програмата преди пет дни....след първия ден имах много гадна мускулна треска, която все още не спира......нали уж спирала с движение, защо се чувствам нормално само половин час след тренировката и после....пак мускулна треска....много ме боли, успявам да правя упражненията, но според вас това нормално ли е?
    P.S. Два-три дена преди програмата пак имах силна мускулна треска, която за два дни изчезна, но само ден след изчезването й... пак.

Втори ден от второ ниво .. Ужас, не знам как ще направя още 8 дена. Започвам Circut 2 и вече по цялото ми лице се стичат капки. Левел 1 го правех и въобще го нямаше това - само ми беше малко зачервено лицето накрая. Нормално ли е да се потя толкова?

Мега фен Аватара на ameli
    Вече съм към края на първо ниво, но го чувствам недостатъчно. Надявам се второто да е толкова гадно, колкото го описвате, че нямам време за допълнителни тренировки, каквито правя сега.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

На 5ти ден от 1во ниво съм вече кг и половина надолу и корема ми започва да се стяга!Това ме надъхва още повече ^^

Аз си спазвам уж режим и гледам да съм под 1200 калории,но ,както си и очаквах, това ме изтощи много.Краката ме болят ,едва ги движа,разтегнах си сухожилие на стъпалото и си усещам всеки мускул в корема при движение.Вчера хапнах малко повече /спагети за обяд и супа за вечеря/ и не успях да си направя упражненията.Сутринта си бях върнала половин килограм.За един ден!Това вече ме отчайва!!!Днес пак ще се насиля на второ ниво.Не е чак толкоз сложно,но заедно с цялата умора от предишното и ходенето на работа по цял ден, и малкото калории...Надушвам че пак ще се вманиача и ще се ходи до бърза помощ.тъпата ми колежка вчера ме донервира като ме пита цял живот ли съм изглеждала /пауза,оглеждайки ме от долу до горе с насмешка / така и че не е нормално да съм тия килограми на тая възраст.Лесно им е на слабите дето само ядат и не се мърдат и пак са си 45 кг!

Голям фен
    Град
    София
    1200
    Ми, и на 200 да си пак ше си си дебела! Успех!
    Ше се разпадаш малко по малко по улиците и пак ше си стоиш дебела! Честито!
    шЕ ВЛЕЗЕШ В БОЛНИЦА И ПАК ШЕ СИ ДЕБЕЛА!
    Накрая ше гушнеш букета дебела!
    Queen of the Damned

Аз поглъщам по 3000 калории дневно /може и повече да са/ и имам...преса. Предполагам, че това ми е дар от Господ.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    тъпата ми колежка вчера ме донервира като ме пита цял живот ли съм изглеждала /пауза,оглеждайки ме от долу до горе с насмешка / така и че не е нормално да съм тия килограми на тая възраст.Лесно им е на слабите дето само ядат и не се мърдат и пак са си 45 кг!
    Да си гледа работата тъпата колежка. Какво общо имат килограмите с възрастта не можах да разбера?
    BonnieandClyde666 я фак оф
    Не зависи само колко са калориите, а и какви. BaffaLsc имаш моите адмирации
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    Град
    София
    Пука ми!
    Queen of the Damned

Очаквах да чуя че е малко,но както казаха по-горе не е важно колко,а какви.Ако имах време да правя повече от 30 чинути упражнения на ден и аз щях да ям повече,но уви.Все пак не трябва ли да изгарям повече,отколкото хапвам?
    JoLLiE92,нейната работа е на други работата май.винаги ще има такива хора и гледам да не им се връзвам,но е трудно като ти се следи всяка хапка.Все пак съм й казала че ако отслабна ще е за мен си,не защото тя е решила че трябва.

О, на мен редовно хора, които се тъпчат с макдоналдс и ядат плодове вечер с идеята, че е много полезно, ми правят забележка как и колко се храня. Прави ми се забележка колко много чипс съм ядяла, истината е, че аз го обожавам, но си го позволявам 2 пъти годишно и после цял ден се шегувам с това колко гузна се чувствам. Прост пример - в стола сме, пред мен има 3 чинии с две салати и един плод за после, пред колежката има една чиния свинско с картофи и 2 филии бял хляб. Тя ми прави забележка колко много съм ядяла, как можело, не съм можела да си събера чиниите на масата.... е, осъзнай се?
    Сега една седмица ми се правеше забележка защо съм се хванала да постя и че нямало да издържа, после си развалих постите заради 8ми март (майка ми направи торта) и сега пак ще постя и пак ми се прави забележка защо въобще съм почвала като ще спирам. Не може ли да си гледат в собствените панички? ще ме убеждава, че било много здравословно да нагъваш солети, солетите били диетични. Като съм искала да постя, да съм ядяла солети, те били постни.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-13-2014 на 08:22
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А трябва ли да се яде нещо специално преди и след тренировка за отслабване

Поне 30 мин след трен е хубаво примерно един банан да хапнеш

Ох .. Тъпият ми цикъл дойде и днес едвам си направих упражненията (все пак успях, де). Още 17 дена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си