- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Тези тренировка за много застояли хора наистина(
Като гледам,че някои се оплакват как се зачервяват и не могат да дишат,представям си колко заседнал начин на живот водят..
Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения ще се гътнат преди да са минали на клека сигурно.
Да споделя резултатите си след завършено ниво 1 ... с -2.3кг надолу и с видимо по стегнат корем и ръце!!Загубих си метъра и не успях да си измеря мерките и ме е яд...:Д Свикнах да се храня по начина,който си наложих и старите навици изобщо не ме притесняват.)
Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.
Ям каквото си искам, когато си искам и по което време си искам.
Не тренирам, не и по начина, който се разбира.
От години съм си на едни килограми, не качвам и не свалям.
П.П.
Дразня ви, нямам за цел да ми завиждате, защото гените са определящи и какво сте правили като деца.
хихихии аз познавам момичета, които имат ген да са слаби и си хапват всичко и такива, които го постигат с тренировки и ограничения и да ти кажаа... трениращите са с доста по-добри тела от тея с хубавия ген ;р така чеее ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ти и да се тъпчеш като животно без да ти личи, осъзнаваш, че то си се натрупва в организма под вида на холестерол, кръвна захар и каквито още боклуци се сетиш? А ако си жена, която се тъпче без да и личи, ще си слаба, но с уникалния целулит. :Д Така че .... храненето си е важно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако не дишат правилно е нормално да се изморяват и задъхват много по-лесно и би следвало да го знаеш отлично.
Що се отнася до заседналия начин на живот и спорта - то човек може да има динамично ежедневие и постоянно да търчи наляво-надясно по n-километра на ден, но след като не е свикнал да прави упражнения е нормално да не издържа в началото.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
То ако нямаше хора с ЧАК толкова слаба физическа култура сигурно и нейните клипове нямаше да ги има ..
Вървене по n километра не е еквивалентно на тренировка в никакъв случай.
Т'ва за гените отгоре беше върховна глупост.
Мен пък структурата ми е ужасно женска (тип пясъчен часовник с отвратителен ханш) и понякога се отчайвам просто от самата си фигура... така че и гените си имат значение малко или много в този случай.
Днес времето беше прекрасно и излязох да потичам 30-40 мин като в почивките си правих упражнения за корем и напади. Може би ще оставя 30дш за утре
Да се отчета:
За сега най-фрапиращи са резултатите в краката ми - страшни прасци и бедра са станали![]()
Дупе и корем има какво да се се желае още, въпреки и че там има видима разлика. Ръцете ми са станали малко по-издръжливи имат си и малко мускулчеАбе става като цяло, остава ми още точно половин програма. Какви са впечатленията за 3 ниво? ;д
Взимаш ли пенсия за инвалидност ?
Ако не, ходи да ти премерят IQ, ще те запишат като идиот и ще те хранят безплатно цял живот. Не че твоето е живот, но поне ще е безплатно.
Всеки втори с контузии от щангите ги е получил точно с тая малоумна тяга, защото се иска акъл, а не сляпо следване на програми правени от кухи зобита.
За идиотите безопасни упражнения няма![]()
Защото е нужно да си идиот, за да знаеш как и какво да тренираш.
Тъп си, знанията ти стигат само да клатиш щанга, а аз съм трнирал когато е трябвало и каквото е трябвало.
Сега не ми се налага да се потя, а ти цял живот ще го правиш, иначе циците ти пак ще станат като на жена.
След изказването ти за гена не мисля ,че е необходимо да коментирам с теб каквото и да било,евентуално ще ти трябва много опит и четене,за да стигнеш на ниво да коментираш нещо с мен.
Знанията ми ги остави,има кой да ги оценява.Тя Висшата математика е елементарна и за това имам сигурно 5 и 6 и евростипендии,там валят глупаците. Айде стига толкова,че ако те видя сигурно ще се попикая от смях.Адиос.
Малоумна, ама друг път! То и да имаш акъл, пак може да се контузиш като техниката ти куца яко. Стига сте се изказвали неподготвено!
Queen of the Damned
Не става само да си як и нацепен,трябва и да си умен.Едното без другото не върви много добре![]()
R. Kelly пее една песен точно за теб :
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Тия двете в един човек се срещат също толкова често, колкото и ендорозите.
Ако не ми вярваш, ще накарам струдела да ти обясни кога и къде може да видиш еднорог, но може и двамата да живеете в една и съща фантазия.
Т'ва са глупости.Просто се занимавам само с тези 2 неща и нещо къщно и рядко чат-пат излизам.
То няма как да ходиш по дискотеки да си губиш времето няколко пъти седмично до сутринта и само да се размотаваш напред назад както повечето правят и да стават нещата.
Не забелязвам едното да пречи на другото)
Значи продължаваш да твърдиш, че си умен ?
Остава и да го докажеш.
Не трябва да си много умен ,за да разбереш какво имам предвид.
Като толкова ти е зор ела да ме видиш как изглеждам ,за каква васкуларизация и дефиниция си говорим и на какво тегло и после ела да решаваме задачи,де да те знам.)
Ок.
Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.
Колкото за мозъка, не е нужно да си новият Айнщайн, за да имаш акъл в главата. Проблемът не идва от това, че искаш да си с тяло на "нацепена батка", проблемът е, че парадираш с него и се мислиш за голямата работа. Поне повечето, отговарящи на описанието.