.
Отговор в тема
Страница 65 от 68 ПървиПърви ... 15556162636465666768 ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен
    Тези тренировка за много застояли хора наистина (
    Като гледам,че някои се оплакват как се зачервяват и не могат да дишат,представям си колко заседнал начин на живот водят..
    Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения ще се гътнат преди да са минали на клека сигурно.

Да споделя резултатите си след завършено ниво 1 ... с -2.3кг надолу и с видимо по стегнат корем и ръце!!Загубих си метъра и не успях да си измеря мерките и ме е яд...:Д Свикнах да се храня по начина,който си наложих и старите навици изобщо не ме притесняват. )

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.

Ям каквото си искам, когато си искам и по което време си искам.
    Не тренирам, не и по начина, който се разбира.
    От години съм си на едни килограми, не качвам и не свалям.

П.П.
    Дразня ви, нямам за цел да ми завиждате, защото гените са определящи и какво сте правили като деца.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    хихихии аз познавам момичета, които имат ген да са слаби и си хапват всичко и такива, които го постигат с тренировки и ограничения и да ти кажаа... трениращите са с доста по-добри тела от тея с хубавия ген ;р така чеее ..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Ти и да се тъпчеш като животно без да ти личи, осъзнаваш, че то си се натрупва в организма под вида на холестерол, кръвна захар и каквито още боклуци се сетиш? А ако си жена, която се тъпче без да и личи, ще си слаба, но с уникалния целулит. :Д Така че .... храненето си е важно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Тези тренировка за много застояли хора наистина (
    Като гледам,че някои се оплакват как се зачервяват и не могат да дишат,представям си колко заседнал начин на живот водят..
    Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения ще се гътнат преди да са минали на клека сигурно.
    Ако не дишат правилно е нормално да се изморяват и задъхват много по-лесно и би следвало да го знаеш отлично.
    Що се отнася до заседналия начин на живот и спорта - то човек може да има динамично ежедневие и постоянно да търчи наляво-надясно по n-километра на ден, но след като не е свикнал да прави упражнения е нормално да не издържа в началото.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    То ако нямаше хора с ЧАК толкова слаба физическа култура сигурно и нейните клипове нямаше да ги има ..
    Вървене по n километра не е еквивалентно на тренировка в никакъв случай.
    Т'ва за гените отгоре беше върховна глупост.

Мега фен Аватара на ameli
    Мен пък структурата ми е ужасно женска (тип пясъчен часовник с отвратителен ханш) и понякога се отчайвам просто от самата си фигура... така че и гените си имат значение малко или много в този случай.

Днес времето беше прекрасно и излязох да потичам 30-40 мин като в почивките си правих упражнения за корем и напади. Може би ще оставя 30дш за утре

Да се отчета:
    За сега най-фрапиращи са резултатите в краката ми - страшни прасци и бедра са станали
    Дупе и корем има какво да се се желае още, въпреки и че там има видима разлика. Ръцете ми са станали малко по-издръжливи имат си и малко мускулче Абе става като цяло, остава ми още точно половин програма. Какви са впечатленията за 3 ниво? ;д

Ако направят една суперсерия на тяга и клек високи повторения
    Т'ва за гените отгоре беше върховна глупост.
    Взимаш ли пенсия за инвалидност ?
    Ако не, ходи да ти премерят IQ, ще те запишат като идиот и ще те хранят безплатно цял живот. Не че твоето е живот, но поне ще е безплатно.

Всеки втори с контузии от щангите ги е получил точно с тая малоумна тяга, защото се иска акъл, а не сляпо следване на програми правени от кухи зобита.

Мега фен
    За идиотите безопасни упражнения няма

Защото е нужно да си идиот, за да знаеш как и какво да тренираш.
    Тъп си, знанията ти стигат само да клатиш щанга, а аз съм трнирал когато е трябвало и каквото е трябвало.
    Сега не ми се налага да се потя, а ти цял живот ще го правиш, иначе циците ти пак ще станат като на жена.

Мега фен
    След изказването ти за гена не мисля ,че е необходимо да коментирам с теб каквото и да било,евентуално ще ти трябва много опит и четене,за да стигнеш на ниво да коментираш нещо с мен.
    Знанията ми ги остави,има кой да ги оценява.Тя Висшата математика е елементарна и за това имам сигурно 5 и 6 и евростипендии,там валят глупаците. Айде стига толкова,че ако те видя сигурно ще се попикая от смях.Адиос.

Тя Висшата математика е елементарна и за това имам сигурно 5 и 6 и евростипендии,там валят глупаците.
    Ти сигурно си първия щангист математик или си се насочил към математиката, за да не е нужно някой да ти брои ?
    Поне не си единствения филмиран олигофрен, който не прави разлика между реалност и фантазия.

Голям фен
    Град
    София
    Малоумна, ама друг път! То и да имаш акъл, пак може да се контузиш като техниката ти куца яко. Стига сте се изказвали неподготвено!
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на Dusty
    ^ Те ли

Мега фен
    Не става само да си як и нацепен,трябва и да си умен.Едното без другото не върви много добре

Голям фен
    Град
    София
    Не става само да си як и нацепен,трябва и да си умен.Едното без другото не върви много добре
    E те това много добре го каза! Но повечето нацепеняци са кухилейки.
    Queen of the Damned

R. Kelly пее една песен точно за теб :
    I believe I can fly
    I believe I can touch the sky

Тия двете в един човек се срещат също толкова често, колкото и ендорозите.
    Ако не ми вярваш, ще накарам струдела да ти обясни кога и къде може да видиш еднорог, но може и двамата да живеете в една и съща фантазия.

Мега фен
    Т'ва са глупости.Просто се занимавам само с тези 2 неща и нещо къщно и рядко чат-пат излизам.
    То няма как да ходиш по дискотеки да си губиш времето няколко пъти седмично до сутринта и само да се размотаваш напред назад както повечето правят и да стават нещата.
    Не забелязвам едното да пречи на другото )

Значи продължаваш да твърдиш, че си умен ?
    Остава и да го докажеш.

Мега фен
    Не трябва да си много умен ,за да разбереш какво имам предвид.
    Като толкова ти е зор ела да ме видиш как изглеждам ,за каква васкуларизация и дефиниция си говорим и на какво тегло и после ела да решаваме задачи,де да те знам. )

Като толкова ти е зор ела да ме видиш как изглеждам
    Толкова време чакам да ме поканиш на среща, ще си помисля, да не решиш, че съм много лесен.

Мега фен
    Ок.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.
    Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.

Колкото за мозъка, не е нужно да си новият Айнщайн, за да имаш акъл в главата. Проблемът не идва от това, че искаш да си с тяло на "нацепена батка", проблемът е, че парадираш с него и се мислиш за голямата работа. Поне повечето, отговарящи на описанието.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Проблемът не идва от това, че искаш да си с тяло на "нацепена батка", проблемът е, че парадираш с него и се мислиш за голямата работа.
    Едното върви с другото, никой не иска да е Хълк, защото тялото на Хълк е еталон за мъжка красота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си