- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
А темата вървеше толкова добре до преди нацепените да се появят...разбирам,постигнал и сте много с много усилия и труд.Но защо трябва да идвате в теми на момичета,които просто искат да свалат3-4-5 килограма ,за да се поберат в старите си дънки и решавате че тия момичета са нищожества дето не могат да вдигат от лежанка?Е че аз не искам да имам нищо общо с щанги.Не искам да мога да вдигам от лежанка и определено не искам да съм нацепена и издръжлива.какво ви бърка вас това?Приемам съвети-как да се храня,кои упражнения да правя и с какво да подобря издръжливостта си,но заяжданията и обясненията как аз не мога да правя това дето вие го правите ми идва в повече.Вие пък не можете да готвите,да миете чиниите и да си оправяте веждите едновременно като току-що сте се върнали от работа и сте имали време само да си сварите дрехите и да нахлузите престилка.Ай моля ви се!
^ Браво!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ти явно не си наясно с израза "заседнал начин на живот", който употреби по-горе
Едит: Cloud9, не им обръщай вниманиеСпоред Вируса всяка трябва да е щангист за да се нарече поддържана жена
Това го обяснява още от времето на "Не можем да спазваме диети и искаме другарче
" (ако не бъркам името на темите).
Хората, които са решили да се занимават по-сериозно с телата си никога не са разбирали как може някой друг да прави упражнения просто за тонус или за да си влезе в старите дънки. Това е нормално ама да твърдят, че еди-кои-си упражнения са за хора със заседнал начин на живот и без никаква физ. подготовка при все, че и те са започнали от някъде, а не са родени с щангите е направо трагикомично ...![]()
Последно редактирано от 3oPuTy : 03-20-2014 на 07:45
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Трагикомично е да вдигаш пулс като станеш от леглото,останалото е илюзия ,а при тези тренировка точно това се случва ,нали ги гледах)
Не очаквам да разберете какво имам предвид,не е въпросът само до щанги,като те опъна навън да побягаш 10 обиколки на стадиона ще издъхнеш на втората сигурно. А резултатите за това ги няма ,не са оптимални и винаги ще се оплакваш 'аз съм дебел/а" и това ще е. Тези глупости за тонуса ги остави,искаш да сваляш килограми ,правиш някакви тренировки с режими и подобни с тази цел и после излизаш с куп оправдания)
Пък аз и за това казвам,друга тренировка ,защото това в клиповете не мога да го нарека точно упражнения,може би леко кардио,което и за загрявка не стига,подобни 'упражнения' в реалния живот въобще не помагат![]()
Най-голямата глупост ЕЕЕЕЕВЪР. Ела го кажи на 51-килограмовата ми майка, която от 17-годишна се храни здравословно (не, не стои гладна, дори бих казала, че докато живеех с нея, кажи-речи всеки уикенд приготвяше нещо сладко) и се опитва да спортува редовно, а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.
Дам, прозрението ти го обобщиха много добре: Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.
Вирусе, не ти прави чест, че го играеш сякаш си се родил научен. Кво, от бебе бягаш по 10 км ли?
Упражненията на Джилиан са с много подскачане, което лично за мен е болезнено, защото ме заболява силно и пронизващо долу вляво - не знам дали там имам бъбрек или далак, обаче боли ужасно. Същото става и като бягам понякога (напоследък не).
Всяко ново упражнение е нетипично и е напълно възможно да е трудно в началото, затова мисля, че всякакви обобщения са излишни.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-20-2014 на 08:54
Е точно,че имам опит ,не съм се родил научен.От такива тренировки се запъхтяваш много (като тези горе-вече да се зачервяват да не могат да дишат и прочие - да се гърчат) само ако имаш нулева физическа подготовка и никаква кардиоваскуларна дейност,то тогава и при мен ще се случи като не съм правил нищо половин една година (че и по-малко)
След някой друг месец пак ще ги подкарам да видим какво ще се получи, защото вече ще имам стабилно опит с упражнения, които изтощават доста повече.
Така и така си в темата, да не отварям нова. От понеделник имам жестока мускулна треска на бедрата, нямах време да отида на пилатес да отпусна (много ми помага) и още ме държи до степен, в която ми се плаче, като видя стълби. Утре съм на тренировка, не ми се пропуска, но няма никакъв шанс дори да си помисля за бягане, камо ли за клякане, а като го знам побъркания треньор, ще има и от двете в изобилие.
Как да ми мине, какви упражнения мога да направя в домашни условия? Разтягане ще помогне ли или е твърде късно?
На мен ми минава леко от масаж и дълъг горещ душ, но истината е, че най-много ми помага да се пораздвижа малко и да потичам, а след това 1 аспирин.
Хихи, но тъй като не съм носила високи обувки от много време, отдавна не съм се разтягала наистина жестоко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Изпуснала си времето ,след тренировка се разтягай и на другия ден прави някакво умерено кардио ,вървене леко,колелце или нещо там ,че да се раздвижи кръвта и млечната киселина.
Аспирините не са добър вариант,може да притъпяват ,не я лекуват. Зобите се безпричинно с лекарство,все едно като кажеш културист на химия,ама нали всеки като го заболи глава взема аспирин и си мислите сигурно,че е безвредно и нищо не става.
ей хора аз се сетих нещо да ви питам,чувала съм че упражнениятя са по ефективни като се диша прявилно, но някой ще ми разясни ли как става това например за упражнениятя от левъл1
ПП. днес правих 8 ден, доволна съм въпреки че съм +1кг от началото но имам свалени см. талия -4; ханш -3см; бедра -3см : ))
Ами тя Джилиан си говори, up and exhale, up and exhale, down and inhaleСлушаш и изпълняваш.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аспирина се пие ПРЕДИ тренировка. Има ли вече образувана млечна киселина, ня'а к'во да я разтика по-бързо, отколкото организмът ти сам не насмогне да я разкара. Всичко други вариации по темата са чисто и просто глупости.
А т'ва да се опитваш да наливаш някого, който полага усилия, колко и да са минимални, вместо да му кажеш нещо градивно (особено след като твърдиш, че можеш), е чисто и просто комплексарщина. Ако ще и в темата да пишат само от нерез нагоре.
Сефте го чувам това - аз знам, че аспирин се пие след тренировка. Не че някога съм пила, само съм си със знанието :д
И аз мисля, че непосредствено след тренировка също е вариант, който не трябва да се изключва.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте!Понеже и аз правя упражненията Джилиан и имам един въпрос.По принцип всеки ден (без събота и неделя,когато ги правя следобед) правя упражненията сутрин по едно и също време,но днес нямах време и се чудя..нали няма да има проблем ако ги направя вечерта,след като се върна от училище?
не знам, обаче аз ги правя вечер, чувала съм, че не е хубаво да се тренира вечер,ама през другото време не съм у нас или съм уморена,само вечер ми идва енергията ;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И аз ги правя вечер. По принцип знам от по-трениращи от мен хораче вечер се тренира силово.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък тренирам следобяд към 4 тъй като сутрин съм на училище и няма как а и така ми е по добре щото после не съм толкова гладна и хапвам някъв малък плод и после към 7 вечерям щот преди иначе без 1-2 сандвича не издържах до вечеря :Д
Сладури, иска ли някой по-разбиращ от тренировки, упражнения и бла-бла да ми пише на лично, защото имам едно-две въпросчета, хаха <3