.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Аспирина се пие ПРЕДИ тренировка. Има ли вече образувана млечна киселина, ня'а к'во да я разтика по-бързо, отколкото организмът ти сам не насмогне да я разкара. Всичко други вариации по темата са чисто и просто глупости.

А т'ва да се опитваш да наливаш някого, който полага усилия, колко и да са минимални, вместо да му кажеш нещо градивно (особено след като твърдиш, че можеш), е чисто и просто комплексарщина. Ако ще и в темата да пишат само от нерез нагоре.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Аспирина се пие ПРЕДИ тренировка. Има ли вече образувана млечна киселина, ня'а к'во да я разтика по-бързо, отколкото организмът ти сам не насмогне да я разкара. Всичко други вариации по темата са чисто и просто глупости.
    Не е точно така. И преди може, но непосредствено след също е вариант. Ако се раздвижиш добре ще ти мине по-бързо, защото това премахва събралата се млечна киселина. Затопляне на мястото също помага и затова един горещ душ намалява болката.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    А т'ва да се опитваш да наливаш някого, който полага усилия, колко и да са минимални, вместо да му кажеш нещо градивно (особено след като твърдиш, че можеш), е чисто и просто комплексарщина. Ако ще и в темата да пишат само от нерез нагоре.
    Браво и на теб!
    А за аспирина, и аз съм чувала, че се пие след тренировка, но не споря. Аз лично не пия, тъй като съм алергична. Също и след като препиеш и се прибереш, но преди да легнеш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове