.
Отговор в тема
Страница 66 от 68 ПървиПърви ... 165662636465666768 ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Едното върви с другото, никой не иска да е Хълк, защото тялото на Хълк е еталон за мъжка красота.
    Има го и този момент, но все пак има хора и хора. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

Супер фен Аватара на Cloud9
    А темата вървеше толкова добре до преди нацепените да се появят...разбирам,постигнал и сте много с много усилия и труд.Но защо трябва да идвате в теми на момичета,които просто искат да свалат3-4-5 килограма ,за да се поберат в старите си дънки и решавате че тия момичета са нищожества дето не могат да вдигат от лежанка?Е че аз не искам да имам нищо общо с щанги.Не искам да мога да вдигам от лежанка и определено не искам да съм нацепена и издръжлива.какво ви бърка вас това?Приемам съвети-как да се храня,кои упражнения да правя и с какво да подобря издръжливостта си,но заяжданията и обясненията как аз не мога да правя това дето вие го правите ми идва в повече.Вие пък не можете да готвите,да миете чиниите и да си оправяте веждите едновременно като току-що сте се върнали от работа и сте имали време само да си сварите дрехите и да нахлузите престилка.Ай моля ви се!

^ Браво!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    То ако нямаше хора с ЧАК толкова слаба физическа култура сигурно и нейните клипове нямаше да ги има ..
    Вървене по n километра не е еквивалентно на тренировка в никакъв случай.
    Т'ва за гените отгоре беше върховна глупост.
    Ти явно не си наясно с израза "заседнал начин на живот", който употреби по-горе

Едит: Cloud9, не им обръщай внимание Според Вируса всяка трябва да е щангист за да се нарече поддържана жена Това го обяснява още от времето на "Не можем да спазваме диети и искаме другарче " (ако не бъркам името на темите).
    Хората, които са решили да се занимават по-сериозно с телата си никога не са разбирали как може някой друг да прави упражнения просто за тонус или за да си влезе в старите дънки. Това е нормално ама да твърдят, че еди-кои-си упражнения са за хора със заседнал начин на живот и без никаква физ. подготовка при все, че и те са започнали от някъде, а не са родени с щангите е направо трагикомично ...
    Последно редактирано от 3oPuTy : 03-20-2014 на 07:45
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Трагикомично е да вдигаш пулс като станеш от леглото,останалото е илюзия ,а при тези тренировка точно това се случва ,нали ги гледах )
    Не очаквам да разберете какво имам предвид,не е въпросът само до щанги,като те опъна навън да побягаш 10 обиколки на стадиона ще издъхнеш на втората сигурно. А резултатите за това ги няма ,не са оптимални и винаги ще се оплакваш 'аз съм дебел/а" и това ще е. Тези глупости за тонуса ги остави,искаш да сваляш килограми ,правиш някакви тренировки с режими и подобни с тази цел и после излизаш с куп оправдания )
    Пък аз и за това казвам,друга тренировка ,защото това в клиповете не мога да го нарека точно упражнения,може би леко кардио,което и за загрявка не стига,подобни 'упражнения' в реалния живот въобще не помагат

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.
    Най-голямата глупост ЕЕЕЕЕВЪР. Ела го кажи на 51-килограмовата ми майка, която от 17-годишна се храни здравословно (не, не стои гладна, дори бих казала, че докато живеех с нея, кажи-речи всеки уикенд приготвяше нещо сладко) и се опитва да спортува редовно, а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.

Дам, прозрението ти го обобщиха много добре: Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.

Вирусе, не ти прави чест, че го играеш сякаш си се родил научен. Кво, от бебе бягаш по 10 км ли?
    Упражненията на Джилиан са с много подскачане, което лично за мен е болезнено, защото ме заболява силно и пронизващо долу вляво - не знам дали там имам бъбрек или далак, обаче боли ужасно. Същото става и като бягам понякога (напоследък не).
    Всяко ново упражнение е нетипично и е напълно възможно да е трудно в началото, затова мисля, че всякакви обобщения са излишни.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-20-2014 на 08:54

Мега фен
    Е точно,че имам опит ,не съм се родил научен.От такива тренировки се запъхтяваш много (като тези горе-вече да се зачервяват да не могат да дишат и прочие - да се гърчат) само ако имаш нулева физическа подготовка и никаква кардиоваскуларна дейност,то тогава и при мен ще се случи като не съм правил нищо половин една година (че и по-малко)

anonymous708973
    Guest
    След някой друг месец пак ще ги подкарам да видим какво ще се получи, защото вече ще имам стабилно опит с упражнения, които изтощават доста повече.

Така и така си в темата, да не отварям нова. От понеделник имам жестока мускулна треска на бедрата, нямах време да отида на пилатес да отпусна (много ми помага) и още ме държи до степен, в която ми се плаче, като видя стълби. Утре съм на тренировка, не ми се пропуска, но няма никакъв шанс дори да си помисля за бягане, камо ли за клякане, а като го знам побъркания треньор, ще има и от двете в изобилие.
    Как да ми мине, какви упражнения мога да направя в домашни условия? Разтягане ще помогне ли или е твърде късно?

На мен ми минава леко от масаж и дълъг горещ душ, но истината е, че най-много ми помага да се пораздвижа малко и да потичам, а след това 1 аспирин.
    Хихи, но тъй като не съм носила високи обувки от много време, отдавна не съм се разтягала наистина жестоко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Трагикомично е да вдигаш пулс като станеш от леглото,останалото е илюзия ,а при тези тренировка точно това се случва ,нали ги гледах )
    Не очаквам да разберете какво имам предвид,не е въпросът само до щанги,като те опъна навън да побягаш 10 обиколки на стадиона ще издъхнеш на втората сигурно. А резултатите за това ги няма ,не са оптимални и винаги ще се оплакваш 'аз съм дебел/а" и това ще е. Тези глупости за тонуса ги остави,искаш да сваляш килограми ,правиш някакви тренировки с режими и подобни с тази цел и после излизаш с куп оправдания )
    Пък аз и за това казвам,друга тренировка ,защото това в клиповете не мога да го нарека точно упражнения,може би леко кардио,което и за загрявка не стига,подобни 'упражнения' в реалния живот въобще не помагат
    Би ли бил/а така добър/а да ни се махнеш от темичката? Cloud9 е права - ние искаме съвети как да свалим няколко килорама, а не как да станем заклети културистки или нещо от сорта .. Някои от съветите ти са компетентни, но не мисля, че са за тази тема

Мега фен
    Изпуснала си времето ,след тренировка се разтягай и на другия ден прави някакво умерено кардио ,вървене леко,колелце или нещо там ,че да се раздвижи кръвта и млечната киселина.
    Аспирините не са добър вариант,може да притъпяват ,не я лекуват. Зобите се безпричинно с лекарство,все едно като кажеш културист на химия,ама нали всеки като го заболи глава взема аспирин и си мислите сигурно,че е безвредно и нищо не става.

ей хора аз се сетих нещо да ви питам,чувала съм че упражнениятя са по ефективни като се диша прявилно, но някой ще ми разясни ли как става това например за упражнениятя от левъл1

ПП. днес правих 8 ден, доволна съм въпреки че съм +1кг от началото но имам свалени см. талия -4; ханш -3см; бедра -3см : ))

Ами тя Джилиан си говори, up and exhale, up and exhale, down and inhale Слушаш и изпълняваш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на babity
    Аспирина се пие ПРЕДИ тренировка. Има ли вече образувана млечна киселина, ня'а к'во да я разтика по-бързо, отколкото организмът ти сам не насмогне да я разкара. Всичко други вариации по темата са чисто и просто глупости.

А т'ва да се опитваш да наливаш някого, който полага усилия, колко и да са минимални, вместо да му кажеш нещо градивно (особено след като твърдиш, че можеш), е чисто и просто комплексарщина. Ако ще и в темата да пишат само от нерез нагоре.

anonymous708973
    Guest
    Сефте го чувам това - аз знам, че аспирин се пие след тренировка. Не че някога съм пила, само съм си със знанието :д

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ами тя Джилиан си говори, up and exhale, up and exhale, down and inhale Слушаш и изпълняваш.
    благодаря аз просто му изключвам звука и си гледам тв и нямам представа какво говори утре ще я слушам

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Аспирина се пие ПРЕДИ тренировка. Има ли вече образувана млечна киселина, ня'а к'во да я разтика по-бързо, отколкото организмът ти сам не насмогне да я разкара. Всичко други вариации по темата са чисто и просто глупости.
    Не е точно така. И преди може, но непосредствено след също е вариант. Ако се раздвижиш добре ще ти мине по-бързо, защото това премахва събралата се млечна киселина. Затопляне на мястото също помага и затова един горещ душ намалява болката.

Супер фен Аватара на Shines
    И аз мисля, че непосредствено след тренировка също е вариант, който не трябва да се изключва.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    А т'ва да се опитваш да наливаш някого, който полага усилия, колко и да са минимални, вместо да му кажеш нещо градивно (особено след като твърдиш, че можеш), е чисто и просто комплексарщина. Ако ще и в темата да пишат само от нерез нагоре.
    Браво и на теб!
    А за аспирина, и аз съм чувала, че се пие след тренировка, но не споря. Аз лично не пия, тъй като съм алергична. Също и след като препиеш и се прибереш, но преди да легнеш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Здравейте!Понеже и аз правя упражненията Джилиан и имам един въпрос.По принцип всеки ден (без събота и неделя,когато ги правя следобед) правя упражненията сутрин по едно и също време,но днес нямах време и се чудя..нали няма да има проблем ако ги направя вечерта,след като се върна от училище?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    не знам, обаче аз ги правя вечер, чувала съм, че не е хубаво да се тренира вечер,ама през другото време не съм у нас или съм уморена,само вечер ми идва енергията ;д
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

И аз ги правя вечер. По принцип знам от по-трениращи от мен хора че вечер се тренира силово.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз пък тренирам следобяд към 4 тъй като сутрин съм на училище и няма как а и така ми е по добре щото после не съм толкова гладна и хапвам някъв малък плод и после към 7 вечерям щот преди иначе без 1-2 сандвича не издържах до вечеря :Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.
    Благодаря, значи ще търся друга, която да ми роди дете. От нас двамата ще е красиво, но дебело, красотата ще е взело от мен, от теб е другото.

JustaLittleKid
    Guest
    Сладури, иска ли някой по-разбиращ от тренировки, упражнения и бла-бла да ми пише на лично, защото имам едно-две въпросчета, хаха <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си