- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Ако искаш пиши. С каквото мога ще се опитам да ти помогна.
JustaLittleKid защо не пишеш тук? Не се взимам за голямата спортистка още, ама ако искаш пиши едно лично и ще видим дали мога да съм ти полезна.
Хора, имам проблем - талията ми не се променя, даже е с тенденция да се увеличаваНе разбирам защо метъра продължава да упорства и да ми показва старите мерки, като видимо съм по-стегната и има разлика в дрехите
![]()
Здрасти и аз започвам от днесВъпроса ми е , има ли значение дали правя упражненията по едно и също време ?
Незнам но предполагам че няма. Ей каде се изгубихте всички кажете какво сгава с вас. Аз да ви се оплача че тея дни много обърках нещата, бях при гаджето ми събота и неделя не правих упражнени, изядох 1 парче торта, половин черен шоколад, а днес една вафла морени и малко чипс и одеве си направих упражненията и мисля да не вечерям но ще взема да се сттегна
ПП. от утре почвам 2-ро ниво
Някой може ли да качи снимки преди и след ? И спазвате ли някакъв режим през тези 30 дена ? Иначе , лично на мен , ми се струват твърде леки упржненита , но ще видим .
Аз днес направих 6-ти ден, 3-то ниво. Слабите ми крака са станали още по-слабиужас. Иначе пък са много стегнати, като камък, но аз бях спряла да се храня направо
зверския глад си изпитвам, как хората ги спазват тия режими?
На всичкото отгоре коремът ми не се е стегнал и грам, същия Плондер си е
идва ми да се самоубия
![]()
3 по-трудно ли е от 2?
Остават ми още 3 дена от второ, нещо много се проточих, пък и не го правя всеки ден![]()
Iskam da wi popitam imahte li muskulna treska i dobyr znak li ezashtoto az sym na 3 day ot 1 niwo i weche ne si chuwstwam krakata
Izwinete che pisha na angliiski no nqmam mnogo wreme imam rabota
![]()
Последно редактирано от smille98 : 03-27-2014 на 11:47
умирах от мускулна треска седмица някъде.А си виках че нищо няма да ми стане от това лесно ниво.Знак е че не си се раздвижвала от доста време и сега ти е дошло в повече.Продължавай с упражненията, ще мине.
Поради здравословни причини се наложи да пропусна тренировките и сега почвам наново.Но понеже второ ниво ми е тъпо /не ми харесват упражненията просто иначе ги правя докрай всички/ съм решила да следва един от съветите на Джилиян-ще смеся дните.днес първо ниво,утре второ,после пак второ,та после трето.И така.да видим дали ще стане нещо.
Днес направих второ ниво и се чувстам като пребита, наистина са по трудни упражненията но мислех че няма да се справя аа успях въпреки че цялата съм в пот ;Д
Остана ми още само един ден от второто ниво и нямам търпение да минава, че много лесно ми омръзва всичко![]()
Ще помоля хората,които са до 2-ро или 3-то ниво да качат някоя снимчица преди и сега за нас(които все още сме в началото и не виждаме разлика до този момент ) . Благодаря ви предварително . И да ви попитам след като минете трите нива с какво мислите да продължите ?
Определно 3-то е мнооого по-лесно. Аз скоро не съм писала, ама нямам и време. Иначе кантара вече е -2Очаквах малко повече, но не съм свършила съвсем.Имам още 5 дена от трето
Иначе след това смятам да почвам Т25 или Insanity. Изглеждат ми добре, а и преди в темата бяха говорили за тях.
Аз доста пропуснах и се чудя дали да не го почна отначало или да продължа броенето от там,от където съм спряла /конкретно ден 2,ниво 2/.От една страна ще се побъркам ако пак трябва за 10 дена да повтарям ниво 1,но пък с тая пауза си мисля че нищо няма да стане като хората.Другият вариант е да ги смесвам -веднъж ниво 1,после 2после 3,после два дни 1 и т.н.какво ще кажете?
И аз доста пропуснах от 2-ро ниво поради здравословни причини и се опасявам,че няма да се получи желания резултат ако си продължа от 3-ия ден на 2-ро ниво (когато спрях) и затова мисля да почвам от днес наново с 1-во ниво..
Как сте хора? Напредвате ли ? Темичката отиде назад..нали не сте се отказали ? Няма ли някой да сподели до къде е стигнал..доволен ли е от резултатите ..не ми казвайте,че сте загубили мотивация..
![]()
Аз минах първо и второ ниво, трето не ми хареса, ама ИЗОБЩО, реших че повече няма да я правя тая програма и продължих само на бягане+кръгова.
Какво му има на трето,че не ти хареса ? Лесно ли ти идва или .. ако може обясни ? Ти забеляза ли някакви резултати или е чиста загуба на време ? Аз съм на второ и може би след като мина и него ще направя снимки от преди и сега (поне за себе си ) да преценя има ли някаква разлика .. не разчитам на кантар и метър![]()
Аз вече съм на 8ден от 1 ниво,но мисля да започна и Инсанити успоредно с 30Д,защото като гледам в по-предишни страници има много добри отзиви за него.А някой може ли да ми каже как точно да го правя,колко дни да го правя,трябва ли да правя нещо по-специфично при него...?Абе като цяло да ми го разясни.Ще бъда много благодарна...
В интернет има календар за Инсанити и там пише в кой ден кое се прави![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Изкопавам темата, за да кажа, че почвам отново. Знам, че в началото 2 дни ще съм като пребита, но трябва да почна от някъде.
Предишния път издържах само 6 дни от ниво 3, защото ми писна еднообразието и смених с друга програма.