- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бойно изкуство за момиче :)
съседин приятел който е 2 син по таекуондо само че олимпийското не итф отиде на киокушин и много сурово тренираха млатиха се в такаката да заздравеят в тила биха по едно гърне със пръст чували дъски конопео въже точно как то е тренировкат на киокушин а лятото в морето на съпротивление .. имам един друг познат който е червен по олимпийско и отиде на киокушини ги смачка всичките от бой и му дадаха син колан за 2 години .... системата е смотана :Според мен за момичето ако не е решило да се занимава професионално бокс,кикбокс или таекуондо итф, можеш да ги тренираш и безконактно само на круша и инструктура да ти партнира и в доджото срещу друг ученик но там се пазите.. не съм фен на шотокан и тн тн защототова за мен е мнго прав стил, татко ми се е занимавал със шотоканся бие се да, имам един познат кафяв и той се бие, но просто личното ми мнение че е за мен, аз съм си подбрал таекуондо традиционно, джудо, винг чун, бжж, паркур и ще ги развивам, но преди това преди да открия , съм тренирал, айкидо, тай-чи, синицюан, бокс,олимпийско таекуондо, като по малък докато намеря пътя