.
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    тва на леда боси и без горнища го правиха от 10 годишни до 40 годишни!

а 10 годишни едва ли е умало повече от зелен колан...

и аз съм удрял и трошил дъски и колове - за пищялите най-вече

и да, не тренират удари в главата, затова когато се събирахме си взимах допълнителни 3 нови маутковъра, да им дам ... но просто е малко странно те да тренират от 10 години и повече и да са високопоставени полицейски лица, а аз да ида там някъв хлапак и да съм наравно с тях ... според мен те направо трябва да ме строшат и видимо да доминират! Пък и са по-тежки от мене .. шотоканеца беше 106кг (Емил Ковачев - първенец по полицейски състезания), киокушинеца - 95кг
    и ми направи впечетление че не ритат с пищялите, а със стъпалото, та даже понякога с пръсти и то умишлено!

но и научих някои работи от тях, как да удрям и да се движа по-точно и по-здраво
    прости местения, за избягване на прави удари и потенциялна позиция за триъгълно или задно душене ... абе много работи
    Знам за какво ми говориш, малкият ми братовчед го водех на шотокан навремето, той още ходи но вече сам и е корено различно от киокушина, запознат съм със системата на Ояма и не съм грабнат от нея чесно кзано колкото и здрави да стават и да носят на бой, киокушина си има слаби места и това че го тренираш не те прави непобедим напротив .. колкото и да тренираш неможеш да промениш нервната си система и анатомията и физиологичните процеси в тялото и винаги ще се измаряш, винаги ще те боли, и на глава да се въртиш гол на леда не ще се изправиш след тюриги или долио чаги в главата / в каратето са маваши и ура уширо маваши нещо такова .. колкото и дъски да чупиш никога няма да преодолеш подкосяването в краката и пречерняването след саблен удар в вагусният нерв .. колкото и да те бият да те каляват никога няма да успееш да останеш прав след удар дланов удар в ушите защото вибрациите и вакуума поразяват средното ухо за кратко време което е органа на равновесието .. съгласен съм с firstdiesel
    и всеки един остроумен аргумент ще бъде ненужен тук
    Последно редактирано от Yen_is_bacK : 03-03-2013 на 12:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си