- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Темето ми се вижда
Авторке излиза, че предпочиташ да си плешива и боядисана пред това да си малко "по-небрежна".
Друго нещо, за което се сещам е, че можеш да пробваш с качествена къна вместо боя след като косата ти се пооправи![]()
Добре, реших да спра да я боядисвам, от утре почвам с маските и дано да имат ефект. И мога ли да спра да си мия косата с шампоан , а само с жълтък две седмици примерно,после пак с шампоан, и така да ги редувамИ кога трябва да си натрия чесън в косата, мокра ли трябва да ми е? Ще мирише ли на чесън след като я измия и изсуша?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да искам да спря да я третирам с шампоани за известно време. Някой ще ми сподели ли какво да правя с чесъна, мокра ли трябва да ми е косата, колко време трябва да стоя с него...после само с вода ли да я мия, т.е без жълтък, само вода? И след като косата ми изсъхне, ще мирише ли?
За чесъна не знам, но ако правиш маски с масла (бадемовото е много евтино, а е много ефикасно за растежа и укрепването на косата), няма как да го отмиеш само с жълтък примерно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
на суха коса,изстискваш и мажеш корените на косата,стоиш няколко часа и отмиваш с шампоан/хума/жълтък - все тая... казах - да,ще мирише докато е мокра,после не,ако я намокриш пак ще мирише за това го прави сега,а не лятото щото ако идеш на басейн ще ти се намокри и косата и ще замирише
Не, не, не! С чесъна не се стои няколко часа! Аз стоях преди 2-3 години веднъж 20 минутки, след 10 дни още 20 минутки и нямах никакви проблеми вече. Всички ми казваха, че трябва да се стои малко и пак помагало. Ако се стои много, тая миризма няма да се махне от косата ти с месеци. Стоиш 20 минутки, миеш я, оставяш я да изсъхне, стига си я третирала, не я суши... После продължаваш с домашни маски според това, каква ти е косата, мазна, суха.. Може и да си казала, не знам... И ако си прецениш, след НАЙ–МАЛКО десет дни пак си правиш това с чесъна. После известно време като си мокриш косата, мирише на чесън, така че я прави сега, защото времето се стопля. Ако се изпотиш много, пак ще мирише.. И да знаеш, че след това с чесъна, като си миеш косата, най-вероятно ще ти падне доста коса, няма да се плашиш. Чесъна гори това, което е щяло да падне скоро така или иначе и остава здравата коса. Продължаваш с домашни маски да ти укрепне косата и няма да пада така. Не я третирай с нищо, ако не искаш да оплешивееш... Ще се прежалиш за няколко седмици.. Ако не си харесваш естествения вид на косата, я плети, прави й кок, опашка, къдри с плитки и т.н...
Момиче ^^
^ е аз познавам едно момиче,което стоя няколко часаи го прави всяка година зимата за по 1 месец
Ъъъъъ, смятай... Еми явно зависи от скалпа, на мен за 20 минути стоене после не знам колко ми миришеше като я миехИ тогава една лелка ми каза, че стояла много и й миришело с месеци.. ;д И в някакъв форум бях чела тогава, че някой прекалил и се оплакваше и аз се стреснах
Не бих рискувала на нейно място, по-добре да стои малко, пък ако не види кой знае какъв резултат, следващия път да стои повече ;д
Момиче ^^
Момичета, в понеделник съм на ендокринолог. Обаче, трябва да ми идва...трябва ли да изчакам да ми мине или няма проблем да ми вземат изследвания :]
Ми ти отиди, той ще ти каже. Вярно, че са си хормони ама не мисля, че ще има проблем.![]()
е тя точно за това.. само 1 месец през зимата - примерно декември щото там някъде ни се пада зимната ваканция и после има 4-5 месеца да и се оправи косата.. а и след това ползва други неща като маска - бадемово масло мисля че тя ползваше и някак си и се отмирисва![]()