.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Авторке излиза, че предпочиташ да си плешива и боядисана пред това да си малко "по-небрежна".
    Друго нещо, за което се сещам е, че можеш да пробваш с качествена къна вместо боя след като косата ти се пооправи

Добре, реших да спра да я боядисвам, от утре почвам с маските и дано да имат ефект. И мога ли да спра да си мия косата с шампоан , а само с жълтък две седмици примерно,после пак с шампоан, и така да ги редувам И кога трябва да си натрия чесън в косата, мокра ли трябва да ми е? Ще мирише ли на чесън след като я измия и изсуша?

Цитирай Първоначално написано от qgodkaaa123 Виж мнението
    Добре, реших да спра да я боядисвам, от утре почвам с маските и дано да имат ефект. И мога ли да спра да си мия косата с шампоан , а само с жълтък две седмици примерно,после пак с шампоан, и така да ги редувам И кога трябва да си натрия чесън в косата, мокра ли трябва да ми е? Ще мирише ли на чесън след като я измия и изсуша?
    Не можеш да спреш да си миеш косата.. но ако не искаш да я третираш с шампоан, мий я с хума и оцет.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да искам да спря да я третирам с шампоани за известно време. Някой ще ми сподели ли какво да правя с чесъна, мокра ли трябва да ми е косата, колко време трябва да стоя с него...после само с вода ли да я мия, т.е без жълтък, само вода? И след като косата ми изсъхне, ще мирише ли?

За чесъна не знам, но ако правиш маски с масла (бадемовото е много евтино, а е много ефикасно за растежа и укрепването на косата), няма как да го отмиеш само с жълтък примерно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Да искам да спря да я третирам с шампоани за известно време. Някой ще ми сподели ли какво да правя с чесъна, мокра ли трябва да ми е косата, колко време трябва да стоя с него...после само с вода ли да я мия, т.е без жълтък, само вода? И след като косата ми изсъхне, ще мирише ли?
    на суха коса,изстискваш и мажеш корените на косата,стоиш няколко часа и отмиваш с шампоан/хума/жълтък - все тая... казах - да,ще мирише докато е мокра,после не,ако я намокриш пак ще мирише за това го прави сега,а не лятото щото ако идеш на басейн ще ти се намокри и косата и ще замирише

Не, не, не! С чесъна не се стои няколко часа! Аз стоях преди 2-3 години веднъж 20 минутки, след 10 дни още 20 минутки и нямах никакви проблеми вече. Всички ми казваха, че трябва да се стои малко и пак помагало. Ако се стои много, тая миризма няма да се махне от косата ти с месеци. Стоиш 20 минутки, миеш я, оставяш я да изсъхне, стига си я третирала, не я суши... После продължаваш с домашни маски според това, каква ти е косата, мазна, суха.. Може и да си казала, не знам... И ако си прецениш, след НАЙ–МАЛКО десет дни пак си правиш това с чесъна. После известно време като си мокриш косата, мирише на чесън, така че я прави сега, защото времето се стопля. Ако се изпотиш много, пак ще мирише.. И да знаеш, че след това с чесъна, като си миеш косата, най-вероятно ще ти падне доста коса, няма да се плашиш. Чесъна гори това, което е щяло да падне скоро така или иначе и остава здравата коса. Продължаваш с домашни маски да ти укрепне косата и няма да пада така. Не я третирай с нищо, ако не искаш да оплешивееш... Ще се прежалиш за няколко седмици.. Ако не си харесваш естествения вид на косата, я плети, прави й кок, опашка, къдри с плитки и т.н...
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    ^ е аз познавам едно момиче,което стоя няколко часа и го прави всяка година зимата за по 1 месец

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ е аз познавам едно момиче,което стоя няколко часа и го прави всяка година зимата за по 1 месец
    Ъъъъъ, смятай... Еми явно зависи от скалпа, на мен за 20 минути стоене после не знам колко ми миришеше като я миех И тогава една лелка ми каза, че стояла много и й миришело с месеци.. ;д И в някакъв форум бях чела тогава, че някой прекалил и се оплакваше и аз се стреснах Не бих рискувала на нейно място, по-добре да стои малко, пък ако не види кой знае какъв резултат, следващия път да стои повече ;д
    Момиче ^^

Момичета, в понеделник съм на ендокринолог. Обаче, трябва да ми идва...трябва ли да изчакам да ми мине или няма проблем да ми вземат изследвания :]

Ми ти отиди, той ще ти каже. Вярно, че са си хормони ама не мисля, че ще има проблем.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Ъъъъъ, смятай... Еми явно зависи от скалпа, на мен за 20 минути стоене после не знам колко ми миришеше като я миех И тогава една лелка ми каза, че стояла много и й миришело с месеци.. ;д И в някакъв форум бях чела тогава, че някой прекалил и се оплакваше и аз се стреснах Не бих рискувала на нейно място, по-добре да стои малко, пък ако не види кой знае какъв резултат, следващия път да стои повече ;д
    е тя точно за това.. само 1 месец през зимата - примерно декември щото там някъде ни се пада зимната ваканция и после има 4-5 месеца да и се оправи косата.. а и след това ползва други неща като маска - бадемово масло мисля че тя ползваше и някак си и се отмирисва

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Преди 4 години бях руса и косата ми буквално оредя на места. Проблема е, че до ден днешен там, където косата ми е рядка и се вижда темето, не е поникнала нова коса ((. От единия край буквално нямам, а и щом не ми е пораснала до сега, направо не знам... По принцип много бързо ми расте косата, но там където е окапала не расте . Може ли да ми поникне отново там? Какви маски да си правя, или нещо? Ако някоя е имала същият проблем и е намерила решение, ще се радвам да сподели.
    Не мога да разбера какво общо има русата коса с косопад.
    И по-долу прочетох, че косата ти е естествено руса и ти я боядисваш.
    wtf?! Защо?
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си