Не, не, не! С чесъна не се стои няколко часа! Аз стоях преди 2-3 години веднъж 20 минутки, след 10 дни още 20 минутки и нямах никакви проблеми вече. Всички ми казваха, че трябва да се стои малко и пак помагало. Ако се стои много, тая миризма няма да се махне от косата ти с месеци. Стоиш 20 минутки, миеш я, оставяш я да изсъхне, стига си я третирала, не я суши... После продължаваш с домашни маски според това, каква ти е косата, мазна, суха.. Може и да си казала, не знам... И ако си прецениш, след НАЙ–МАЛКО десет дни пак си правиш това с чесъна. После известно време като си мокриш косата, мирише на чесън, така че я прави сега, защото времето се стопля. Ако се изпотиш много, пак ще мирише.. И да знаеш, че след това с чесъна, като си миеш косата, най-вероятно ще ти падне доста коса, няма да се плашиш. Чесъна гори това, което е щяло да падне скоро така или иначе и остава здравата коса. Продължаваш с домашни маски да ти укрепне косата и няма да пада така. Не я третирай с нищо, ако не искаш да оплешивееш... Ще се прежалиш за няколко седмици.. Ако не си харесваш естествения вид на косата, я плети, прави й кок, опашка, къдри с плитки и т.н...