.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Uglyful

Мега фен
    Град
    <3

Uglyful

Всяко нещо си има своята противоположност. И никога не можеш да стоиш само зад едната, познавайки нейната противоположност. Познавайки грозното, не можеш да твърдиш, че красотата не е от значение. Хората, приели себе си за ‘артисти’, са най-големите търсачи на красотата.. и най-лесно виждащите и странящи от грозотата. Това са псевдо артистите. Онези, които не могат да си позволят да имат ‘грозни’ приятели, грозни снимки, грозни мебели, грозни стени, грозни химикалки, грозни листчета в тефтерите си, грозни обувки, грозни и реални мечти, грозни лица. Те са красиви. Те търсят естетиката във всичко около тях. За тях нормалните хора са просто хора, с които могат да прекарват времето си, когато не могат да са с красивите хора, пред които могат да разкажат целия си живот и ежедневие, използвайки ги за душевни кошчета. Красивите хора не използват грозните хора. Те просто ги мислят за по-нисши от тях. Красивите хора могат да има грозни около себе си единствено, за да се чувстват още по-красиви.
    Не можеш да си красив и да твърдиш, че външният вид не е от значение. Не можеш да съжаляваш хората на улицата и в същото време да имаш стил, да носиш красиви дрехи, да пазаруваш от магазини неща, които те правят още по-красив и задоволен. Всичко това не те прави лош. Всичко това те прави лицемер.
    Да защитаваш нещо, или много неща, които са пълна твоя противоположност не е нищо повече от чиста проба лицемерщина.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    тъпи работи

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    raдвам се че поне си останала същата

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на machoka
    Разсъждения тип 8 клас.

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    "артиста" от какъвто и да е вид трябва да е съзнателен, да има какво да каже, да може да се дисоцира от егото си... публиката - също.
    Скромни са бройките на публики и артисти, като процент от населението, за съжаление.

ПП останалото не ми е в компетенцията, защото не съм убеден, че съществува такова животно като естетика.
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си