- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам да споделя...
Бях като теб и реално мислех , че няма изход.Отидох на психолог и както можеш да се досетиш , веднага стана въпрос за антидепресанти ... тогава се замислих , дали да си стъпя здраво на краката и да се оправя или да взема скапаните хапчета и цял живот да завися от тях!Е аз избрах първото , започнах да излизам с приятелите ми и то много - кафета , барове , дискотеки , хижи и какво ли не друго.Просто спри да мислиш , че си зле и че само ти си така , отпусни се излез с приятели и започни да си живееш с живота без да придаваш особена важност на дните , в които не си добре - It's just another fucking day ! И да както каза Ждеел над мен , трябва ти гадже - човек , който да е до теб , да те подкрепя и да ти дава съвети!Успех и ако някога си мислила за антидепресанти , това трябва да е последното нещо , което да правиш , можеш да се справиш и сама !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...