Здравейте! Аз съм момиче на 13 г. Семейството ми е разведено, откакто съм била на 5г. Живея с майка ми, а при баща ми ходя през ваканциите. Майка ми работеше в чужбина и ми носеше винаги спортно елегантни клинове и дънки на Bershka. До момента вече имам 6 чифта дънки и спортно-елегантни клинове на Bershka. Лично аз смятам, че тази марка е доста престижна и скъпа. Но съучениците ми се обличат много готино, и ме смятат за недобре обличаща се. Ами ако си купя 2-3 блузи или 1-2 чифта дънки на година е добре.... в смисъл не ми купуват много дрехи. Майка ми не ми дава особено през есента и зимата да ходя по блузки на училище и я разбирам. Ходя с по-дебелички дрехи на училище и ми е топло, но като гледам съучениците ми, те си ходят постоянно с някакви хубави блузки, тениски и казват че родителите им не ги ограничават. Аз се чувствам като аутсаидер. Нямам бюст. Плоска съм и нямам какво да покажа... а момчетата само това искат. Правя упражнения за стенато дупе. Надявам се това да ми даде +, защото балкон нямам. Косата ми е странна и никога не й намирам прическа. Та въпросът ми е: Дали изглеждам като селянка, като ходя с едни и същи дрехи на училища? Имам един съученик, който си носи дрехите от преди 3 години. Той не е пораснал кой знае колко, но говорят че бил беден и затова носел стари дрехи. ами може момчето да няма финансова възможност... Кажете си мнението моля, а към момчетата, харесвате ли дами без гърди (faceplam).