- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Летящи целуващи медузки.
Нямаше ли да е много добре вместо да са във водата и да жилят, медузите да плуваха във въздуха и да даваха сладки, малки целувки на всеки. Смисъл малките медузки, не огромните.
Тук ще си публикувам мислите и статусите и и гифчета и да. Евентуално,ако няма чистка, ще напиша книга след години.
Но най вероятно няма да стане това..
Започвам 90 дневната диета от утре и съм много целеустремена да я спазя до края този път, не само до 20тия ден.
Имам нужда от нови песни, защото въртя постоянно едни и същи, които галят душата ми, но те не са ми достатъчни за душевен оргазъм.
Оставям те, мила тема, за сега.
http://www.youtube.com/watch?v=u1gYwDrn1Ck
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=A_af256mnTE
Много миличка песен. Става ми тъжно. Но и прекрасно, защото има такъв човек, като Ед, който да пее не само за любов и раздели..
Е, защо го убиха Косъмчето?
А защо целия ми фейсбук реве?
90-дневна диета. LOL
след това предлагам да се изредят лунната диета, японско чудо, зелева супа и тн. до постигане на тоталния skinny-fat look you've always wanted
Grumpy old madman
Ти нормален ли си skinny fat
Правя си сега като съм ппърва смяна двуразови : веднъж в залата веднъж в нас .. но е като в залата, имам си вси„ко и в нас.
И аз съм на диета кайнд ъв. :Д
Но по-скоро се опитвам да си променя трайно начина на хранене към по-здравословен и да изключа дебеларските храни като пържени картофи и полуготова пица. От септември съм 6 кила назад. :3
Отказах се от 90 дневната.
Предпочитам да продължа да си ям портокалите и ориза,докато не умра.
Не мога въглехидратен ден... отвикнала съм.
Ужасно е..![]()
Как го правите тоя номер да слабеете по толкова?
На мен ми е много мъка.
dirtyyy, че то ориза и портокалите са въглехидрати бе.
Първоначално написано от ПеткоК
Grumpy old madman
Аз слабея бавно и трудно, ама пък за никъде не бързам. Сутрин ям мюсли с портокалов сок и някакъв плод, банан, портокал или ябълка, или пък кисело мляко с плод. На обяд каквото си искам, вкл. пържоли и китайско, ама избягвам панирано и картофи. Вечер салата в която слагам и шунка и сирене в нетренировъчни дни, а преди тренировка ориз или нещо друго въглехидратно. Малко импровизирано, но резултатите са видими.
Гледам да си ориентирам храненето по тренировката, така че да се раздавам повече там. Ама принципно само от тренировките преди да си променя храненето бях свалил само 3 килограма за 1 година, така че диетата си е важна.
Човеек трябва да има усещане за здравословна храна.
Без дадена група не става.
пържолите са най-здравословната храна евър!
Grumpy old madman
За сауна не знам какво се носи. Суха храна и вода за три дни пишеше едно време в повиквателните за казарма.
А от свинското по-голямо - нЕма!
Grumpy old madman
мазно!
Вратни пържоли примерно.
сфинското фостатааааа!
Grumpy old madman
paiijinAA\
http://www.youtube.com/watch?v=dwT-XnhVyyA
PZZ![]()
Вие сте манекенчета. Дай ми на мене тежко. Па и как се тренира двуразово на отрицателни калории?
нестаа.
Трябва да има има свинско, оризче, хлебец. И аз искам да съм хилярдер и да ми готвят всеки ден телешки пържоли, ама нЕма.
Па и наднорменото тегло ми отива.
Grumpy old madman
тИ НЕ СИ НАДНОРМЕН
ти си готин
Я
УМИРАМ
ОТ ГЛАД
НА 30 ГРАМА БАДЕМИ И 1 ПОРТОКАЛ СЪМ