.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Голям фен

Бални рокли

Здравейте ,през почивните дни ще ходя до Асеновград да търся рокля за бала ми. Искам да помоля някоя абитуриентка,която си е купувала рокля от там да ме насочи към магазини, в които е видяла рокли далеч от типичните кукленски ,кифленски парчета плат,защото знам ,че там имам много магазини ,а имам едва няколко часа и не искам да се лутам безцелно в град,който не познавам... Ще съм ви много благодарна ,ако ми помогнете !!! Мерси ..

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Bulvesi имат много хубави модели-моята е такава. http://bulvesi.com/ разгледай,но не знам къде се намира в Асеновград.

И аз ще ходя скоро хихи

Голям фен
    Отидох ... купих си рокля ... Няколко съвета от мен Адиктед ... Не казвай от къде си преди да са ти казали колко струва роклята... Имаше магазини в които нямаше фиксирани цени ,а магазинерките сами казваха ... за една и съща рокля получих 2 цени в един магазин,а разликата беше с 20 лева .. просто продавачката която ми каза по-високата цена знаеше ,че сме от друг град и то по-голям ... Имаше много хора ... има и много магазини ако ще ходиш през почивните дни имай в предвид,че повечето магазини работят до 4часа ,а неделя не работят отиди по-рано,за да си по-спокойна ,защото при всички положения ще имаш корекции по роклята ... моята продължи около 1 час ... има и разлика в цените ... пробвах един модел рокля в един от известните магазини в града на Стоян Радичев е роклята там беше 450 лв ... в друг магазин я видях едно към едно просто беше друг цвят същите шарки просто при Радичев черно се преливаше с червено ,а в другия синьо в черно ... там беше 390 лв ,а все пак 60 лева са си 60 лева,един чифт обувки или чанта ... Моя съвет е да отидеш рано и да огледаш хубаво ... Аз отидох специално за бутика на Радичев и останах много разочарована ... Цените-високи ... Моделите-красиви ,но неудобни .. повечето рокли бяха с корсети ,а корсетите бяха като пластмасови твърди и неудобни .. Имаше страшно много хора в магазина .. Продавачките бяха изнервени и груби ... Нямам думи просто ... А ако имаш възможност за обувки бих ти препоръчала да отидеш до Пловдив ... Ако има нещо питай ще се радвам да помогна ...

Аз в Пловдив ще спя
    Мерси много за съветите,определено ще разгледам добре преди да купя каквото и да е
    Мисля четвъртък да се разходя натам,дано няма прекалено много хора
    А има ли иначе хубави рокли или във всеки магазин има по 3-4

Голям фен
    Зависи какво търсиш ... аз много исках рокля с камъни понеже всички,които съм гледала в чужди сайтове .. камъните са уникални .. блестят от километри ,подредени са в изключително интересни форми ... А когато отидох в Асеновград останах разочарована от страна на роклите с камъни ... Изглеждаха евтини и пластмасови и грозно подредени без никаква форма .. просто ей така поръсени и залепени ... Изчистените рокли бяха прекрасни ... всякакви цветове и модели ... Имаше магазини с по 10 рокли,но имаше и с по 50 ... Съветвам те да отидеш във Сияна .. и Милена( не съм много сигурна ,че се казваше така ... ) .. Успех ти пожелавам и дано намериш своята рокля ... Ако те интересува още нещо питай ...

И аз съм си харесала рокля с камъни на Шери Хил...но все пак реших първо да пробвам да си купя готова,ако не ще поръчам да ми е ушият..
    Та явно е твърде възможно да бъда разочарована

Голям фен
    Дааа и аз бях влюбена във всички рокли на Шери Хил .. Джовани .. Ла Фем и другите чужди марки ,но камъните нямат нищо общо ,дано да ти я ушият с хубави камъни ... Но си мисля ,че ще си харесаш готов модел в Асеновград ... Хайде после разкажи какво е станало ...

След няколко дни се надявам да се похваля хиихихихи

В събота си поръчах моята от Варна. Обикалях цял ден, магазините затваряха в 16ч, а аз в 17 без нещо пробвах моята. ;д Отидох в още 1-2 магазина, но се върнах в този и си я поръчах, но с доста промени. Имаше 2 момичета и 1 жена в магазина, тичкаха насам-натам, имаха работа, имаха и други момичета за бални рокли, имаше булка, която пробваше рокли, работеха час след края на работното време, а не му се виждаше края.. И все пак бяха усмихнати, отзивчиви, питаха, изслушваха, обясняваха, показваха мостри. Много съм доволна засега, след месец някъде съм на проба. А между другото да попитам - гледам тук и в другата тема.. Само аз ли съм се насочила към къса рокличка
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Най-добре иди в делничен ден. Съветвам те просто да обиколиш всички магазини, защото от там, от където не очакваш, може да си намериш нещо хубаво. В повечето магазини, които видях, имаше само кич и нищо друго. Единствения магазин, за който мога да кажа, че всички рокли бяха стилни и прекрасни е Fortuna style, за съжаление, роклите там за на цени от около 900лв. Иначе ателието, от което аз си купих рокля и ти препоръчвам да отидеш се казва Версай. Също имаше хубави рокли. Хареса ми там какво каза продавачката - че когато продава една рокля, пита от кой град е момичето и в същия град не продава друга. А често просто прави по една бройка от рокля.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Това със записването не го ли правят навсякъде?
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Това със записването не го ли правят навсякъде?
    Не.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мхм. На мен приятелки, които са завършили преди няколко години са ми казвали, че навсякъде ги записват, съученичките сега също са ги написали всички. Ама явно не навсякъде правят така. Надявам се никой да няма като моята, пък... ;д
    Момиче ^^

Не записват всички,преди 2 години в моя град ( а и в нета видях доста снимки ) имаше няколко момичета с една и съща ушита рокля,различни цветове...
    Мисля да отида в четвъртъък hih

Много съм притеснена Поръчах си роклята в някакъв магазин ...Дизайнерката изглежда мн смешно...Руса,пълна и с огромно самочувствие за възможностите си...проекта на модела е много хубав,затова и не мислих много като поръчвах...трчбва да е готова в неделя ,но сега чета мнения в нета и не са много добри..и не знам дали е точно за този бутик...казва се Нели,а дизайнерката май беше Ваня някакви мнения ?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Сериозно ли си мислите,че като запишат на някаккъв си лист,че Радка от Плевен си е купила розова еди ква си рокля,и после дойде Надка от Плевен, и си хареса абсулютно същата рокля,продавачките ще кажат - "Оу, не може да си я вземеш,сакън в твоя град/училище има вече такава рокля".
    И ще изпуснат парите,защото са много коректни и добрички?
    Вложете малко мисъл! На тях не им дреме,че роклите ще ни се дублират,а драпат с нокти и зъби да си продадат стоката!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Addicted__ Виж мнението
    Много съм притеснена Поръчах си роклята в някакъв магазин ...Дизайнерката изглежда мн смешно...Руса,пълна и с огромно самочувствие за възможностите си...проекта на модела е много хубав,затова и не мислих много като поръчвах...трчбва да е готова в неделя ,но сега чета мнения в нета и не са много добри..и не знам дали е точно за този бутик...казва се Нели,а дизайнерката май беше Ваня някакви мнения ?
    Аз моята си я взех вчера(не е от това ателие,а от друго) и изненада - цветът не ми е тревисто зелен,а петролено зелено.Объркване е станало,ама карай да върви.Ядосах се малко,но пък ми отива много и не правих проблеми.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Сериозно ли си мислите,че като запишат на някаккъв си лист,че Радка от Плевен си е купила розова еди ква си рокля,и после дойде Надка от Плевен, и си хареса абсулютно същата рокля,продавачките ще кажат - "Оу, не може да си я вземеш,сакън в твоя град/училище има вече такава рокля".
    И ще изпуснат парите,защото са много коректни и добрички?
    Вложете малко мисъл! На тях не им дреме,че роклите ще ни се дублират,а драпат с нокти и зъби да си продадат стоката!
    Да, казвали са ми, че не са давали рокля, защото в същото училище си я е поръчало вече момиче. И то миналата година. Тая година ще им мине номера, ама догодина няма да ходят момичетата като знаят, че не записват и може да има някоя със същата рокля... И загубата ще им е по-голяма. Във форуми се обсъждат магазини, ателиета и т.н., сред приятелки също се говори.. И като е лоша реклама... Тези, които са си изградили име и си го пазят, няма да позволят да има 2 еднакви рокли на 1 място.

А тва, че може някоя от 1 училище във Варна да отиде в Асеновград и да каже "Аз съм Чочка от Механото в Долен Извор". Много ясно, че няма да има друга такава записана ;д Ама защо да го правиш, след като ще знаеш, че в твоето училище може да има същата рокля. Няма ли да й стане тъпо после...
    Момиче ^^

Еми то и мене ме записаха във Варна, но след някои друг ден излизам из града си и тряс същата като моята рокля. Дано не я купят,че ще съм много прецакана.

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Аз моята си я взех вчера(не е от това ателие,а от друго) и изненада - цветът не ми е тревисто зелен,а петролено зелено.Объркване е станало,ама карай да върви.Ядосах се малко,но пък ми отива много и не правих проблеми.
    Важното е че ти отива...
    Ох дано в неделя всичко да е наред и да е готова роклята...все пак мненията,които яетох са от преди 5/6/7 години..
    А и обувките ми ги правят...:Д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз утре отивам в Асеновград, да видим дали ще си харесам нещо
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Йейййй,похвал , купих си супер готина рокля, дълга е, обувки също си взех,няняня на 7мото небе съм! Остана само чанта и бижута. Ама те са лесна работа.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Йейййй,похвал , купих си супер готина рокля, дълга е, обувки също си взех,няняня на 7мото небе съм! Остана само чанта и бижута. Ама те са лесна работа.
    какво представлява?

Град
    Beyond reality
    Трудно мога да обясня. Дълга , от бюста надолу пада свободно , има малко камъни ,без които не можах да мина,ама се преживяват. гол гръб , светлосива на цвят, семпла , много се харесвам в нея. стои ми добре. След бала ще кача и снимка.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си