.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от Addicted__ Виж мнението
    Много съм притеснена Поръчах си роклята в някакъв магазин ...Дизайнерката изглежда мн смешно...Руса,пълна и с огромно самочувствие за възможностите си...проекта на модела е много хубав,затова и не мислих много като поръчвах...трчбва да е готова в неделя ,но сега чета мнения в нета и не са много добри..и не знам дали е точно за този бутик...казва се Нели,а дизайнерката май беше Ваня някакви мнения ?

ооох мацка,същото положение.Бях твърде развълнувана в момента и не обмислих много нещата.Ходих миналата седмица,а датата ми за проба и взимане е на 20.Аз отидох със снимки на модела,който желая и й ги оствих ииииии ако не е перфектна ще измета пода с изгорялата й изрусена косица :д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    От кой град си ги поръчахте?
    maDamn

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    e не ходите ли на проби!?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ако не я харесате, ще кажете искам това така, онова не с тоя цвят и т.н... Нали ходите на проба, а не си взимате роклята веднага? О.о
    Момиче ^^

ами аз ходих веднъж,взеха ми мерки и уточнихме нещата и понеже съм от доста далеч си уговорихме една дата,на която трябва да направим последни корекции и да я вземем.така били процедирали с всички.За Асеновград става въпрос

Здравейте момичета
    В момента разработвам един сайт, в който ще намерите интересни идеи и съвети за своя бал - рокли, прически, грим, обувки и т.н.
    Имам въпрос. За вас полезно ли ще бъде, ако има информация за модните бутици и магазините за рокли в България?
    Например в категории по градове, точна информация, къде се намират, работно време.
    Освен това бутиците ще бъдат оценявани от вас, ще имат рейтинг.
    И всеки ще може да напише своето мнение за бутика, обслужването, доколко са доволни от качеството на роклята, дали дизайнерката е добра, има ли голямо разнообразние от модели, има ли интересни модели, прекалено високи ли са цените и т.н.

Ще публикуваме и информация за промоции, нови колекции и т.н.

Допада ли ви идеята, бихте ли посетили подобен сайт, бихте ли дали рейтинг на бутик, който сте посетили?
    Имате ли предложения, какво друго би ви било от полза?

Очаквам вашите мнения, съвети, критики. Благодаря ви!

...........
    Сайтът все още не е готов, но можете да ни подкрепите във фейсбук на http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000

^ добра идея между другото има много чужди сайтове, които предлагат бални рокли на много добри цени. Ако включите и тях ще е от полза, понеже може и да се използват и като идея за модел.

Цитирай Първоначално написано от shmyshi Виж мнението
    ^ добра идея между другото има много чужди сайтове, които предлагат бални рокли на много добри цени. Ако включите и тях ще е от полза, понеже може и да се използват и като идея за модел.
    Супер! Благодаря ти за предложението. Мисля,че идеята ти е много добра! Непременно ще помисля и ще се опитаме да има присъствие и на такива магазини.

Ако имаш и други предложения ще се радвам да ги чуя. )

Цитирай Първоначално написано от yana91 Виж мнението
    Очаквам вашите мнения, съвети, критики. Благодаря ви!
    Идеята е хубава, харесва ми.
    За вас полезно ли ще бъде, ако има информация за модните бутици и магазините за рокли в България? - Разбира се.
    Допада ли ви идеята, бихте ли посетили подобен сайт, бихте ли дали рейтинг на бутик, който сте посетили? - Да, да и да. ;д
    Имате ли предложения, какво друго би ви било от полза? - Ами примерно за даден бутик да не е само една обща оценка.. Примерно с 5 звездички.. И да избереш от 1 до 5. Аз бих искала да видя оценка за всичко отделно. Една оценка за обслужване, друга за разнообразие, трета за качество и т.н.. Защото едно гласуване ще е по-лесно от писане на коментари за всичко, а и ако се изпишат много коментари, да не се чете всичко..
    Някои ателиета, къщи или каквото и да е, предлагат разни бонуси, подаръци, нещо такова.. Аз като си поръчах роклята, ми подариха нещо като ваучер за фризьорския салон с процент отстъпка.. ;д Може ако има такива неща, да се напишат. В друг бутик мисля, че имаше рокли, обувки, чанта и бижута и ако си купиш всичко от там, имаше хубава отстъпка. И такива неща де..
    Момиче ^^

Страхотни предложения! Благодаря ти много! Ще ги включим с най-голямо удоволствие.

arsenalllbaby от къде точно е твоята?
    аз моята като си я вземах едно време ме питаха къде уча и няма да дадат същия модел в същото училище, но не са говорили за град. За град няма смисъл .. какво пречи ако в друго училище има такава рокля?
    интересно ми е, на някоя случвало ли и се е да искат отделно пари за : проба; шиене по твоите размери, преправяне ако не си доволна като е готова ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    arsenalllbaby от къде точно е твоята?
    аз моята като си я вземах едно време ме питаха къде уча и няма да дадат същия модел в същото училище, но не са говорили за град. За град няма смисъл .. какво пречи ако в друго училище има такава рокля?
    интересно ми е, на някоя случвало ли и се е да искат отделно пари за : проба; шиене по твоите размери, преправяне ако не си доволна като е готова ?
    Ами не мога да ти кажа в момента името на магазина, визитната ми картичка не е в мен, но е от ателие във Варна... Беше в една уличка само с магазини за бални и булчински рокли. А за град просто да знаят къде е училището ;д Но примерно в малките градчета с по 2 гимназии няма да дадат пак същата, защото винаги са в един ден баловете. Моята рокличка е с доста промени и се съмнявам някоя да е направила като моята ;д
    А за последното не знам, но аз съм си говорила с едното момиче, което ми записва нещата и я питах ще има ли допълнителни разходи за проби, поправки и т.н. и тя каза, че каквото и да стане, цената няма да ми мръдне.. Освен ако не реша да ми я направят по някакъв друг начин, за който ще ми трябват още материали. Те трябва да се платят.. Азз си мислих нещо такова, но се отказах, не ми се дават толкова пари, а и мисля, че и така ще си я харесам, аз си падам по по-изчистените неща
    Момиче ^^

аз си продавам балната рокля,страхотна е,в Асеновград си я ших,червена на цвят,ако някой се интересува да ми пише

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    От кой град си ги поръчахте?
    Асеновград

Martinaaaaaa ама и ти ли при същата..??

Аз си взех роклята в неделя.Тогава беше и пробата и след 3 часа беше готова,защото преди мен имаше едно недоволно момиче,иначе и по-бързо щеше да е завършена и..........Е МНОГО ХУБАВА (H) :*

До месец би трябвало да ми доставят обувките и чантата

писах ти на лично,за да не го обръщаме на чат

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Хей,мацки,и аз се включвам в темичката!Моята рокля си я поръчах на 28 февруари от един бутик в Стара Загора,бяха супер внимателни и въобще мн добре ми обясняваха всичко ии много съм доволна.Другата събота ще ходя да си взимам роклята(на 23 март).Те ми взеха мерки всичко,на 23 като отида ако нещо не е както трябва с размера,ще го оправят за 1-2 часа..Още обувки и чанта не съм взела,ще ходя към средата на април искам и двете да са тъмно сини,роклята е по-светло синя.За сметка на това обиците и пръстена ми са почти готови-поръчах си ги от една мацка,която ги прави У-Н-И-К-А-Л-Н-И!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

hellokity
    Guest
    здравеите моми4ета предлагам много маркови рокли на цени 50-100лв,някои са нови с етикет др. са нови без етикети,подходящи за бала,сватби,партита и др. поводи погледнете и ако ре6ите пи6етеhttp://prodavalnik.com/markovi-rokli-i37569069

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си