Отидох ... купих си рокля ... Няколко съвета от мен Адиктед ... Не казвай от къде си преди да са ти казали колко струва роклята... Имаше магазини в които нямаше фиксирани цени ,а магазинерките сами казваха ... за една и съща рокля получих 2 цени в един магазин,а разликата беше с 20 лева .. просто продавачката която ми каза по-високата цена знаеше ,че сме от друг град и то по-голям ... Имаше много хора ... има и много магазини ако ще ходиш през почивните дни имай в предвид,че повечето магазини работят до 4часа ,а неделя не работят отиди по-рано,за да си по-спокойна ,защото при всички положения ще имаш корекции по роклята ... моята продължи около 1 час ... има и разлика в цените ... пробвах един модел рокля в един от известните магазини в града на Стоян Радичев е роклята там беше 450 лв ... в друг магазин я видях едно към едно просто беше друг цвят същите шарки просто при Радичев черно се преливаше с червено ,а в другия синьо в черно ... там беше 390 лв ,а все пак 60 лева са си 60 лева,един чифт обувки или чанта ... Моя съвет е да отидеш рано и да огледаш хубаво ... Аз отидох специално за бутика на Радичев и останах много разочарована ... Цените-високи ... Моделите-красиви ,но неудобни .. повечето рокли бяха с корсети ,а корсетите бяха като пластмасови твърди и неудобни .. Имаше страшно много хора в магазина .. Продавачките бяха изнервени и груби ... Нямам думи просто ... А ако имаш възможност за обувки бих ти препоръчала да отидеш до Пловдив ... Ако има нещо питай ще се радвам да помогна ...