.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Addicted__ Виж мнението
    Много съм притеснена Поръчах си роклята в някакъв магазин ...Дизайнерката изглежда мн смешно...Руса,пълна и с огромно самочувствие за възможностите си...проекта на модела е много хубав,затова и не мислих много като поръчвах...трчбва да е готова в неделя ,но сега чета мнения в нета и не са много добри..и не знам дали е точно за този бутик...казва се Нели,а дизайнерката май беше Ваня някакви мнения ?
    Аз моята си я взех вчера(не е от това ателие,а от друго) и изненада - цветът не ми е тревисто зелен,а петролено зелено.Объркване е станало,ама карай да върви.Ядосах се малко,но пък ми отива много и не правих проблеми.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Аз моята си я взех вчера(не е от това ателие,а от друго) и изненада - цветът не ми е тревисто зелен,а петролено зелено.Объркване е станало,ама карай да върви.Ядосах се малко,но пък ми отива много и не правих проблеми.
    Важното е че ти отива...
    Ох дано в неделя всичко да е наред и да е готова роклята...все пак мненията,които яетох са от преди 5/6/7 години..
    А и обувките ми ги правят...:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си