.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    arsenalllbaby от къде точно е твоята?
    аз моята като си я вземах едно време ме питаха къде уча и няма да дадат същия модел в същото училище, но не са говорили за град. За град няма смисъл .. какво пречи ако в друго училище има такава рокля?
    интересно ми е, на някоя случвало ли и се е да искат отделно пари за : проба; шиене по твоите размери, преправяне ако не си доволна като е готова ?
    Ами не мога да ти кажа в момента името на магазина, визитната ми картичка не е в мен, но е от ателие във Варна... Беше в една уличка само с магазини за бални и булчински рокли. А за град просто да знаят къде е училището ;д Но примерно в малките градчета с по 2 гимназии няма да дадат пак същата, защото винаги са в един ден баловете. Моята рокличка е с доста промени и се съмнявам някоя да е направила като моята ;д
    А за последното не знам, но аз съм си говорила с едното момиче, което ми записва нещата и я питах ще има ли допълнителни разходи за проби, поправки и т.н. и тя каза, че каквото и да стане, цената няма да ми мръдне.. Освен ако не реша да ми я направят по някакъв друг начин, за който ще ми трябват още материали. Те трябва да се платят.. Азз си мислих нещо такова, но се отказах, не ми се дават толкова пари, а и мисля, че и така ще си я харесам, аз си падам по по-изчистените неща
    Момиче ^^

аз си продавам балната рокля,страхотна е,в Асеновград си я ших,червена на цвят,ако някой се интересува да ми пише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си