- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Егати хейтърите,егати чудото .. |(
леле как може да има такива хора с такова нереално невъзпитание ... където и да погледнеш все хейтъри ... само дават акъли без никъф смисълл ... дори и във форма хората молят за помощ пък те почват да се раздават .. колко по-голям опит имат .. казват кви лоши черти имаме ... тотално спирам да пиша тука щото вместо съвети получавам критики и обиди .. |((
Ами драга моя това е живота човек се учи от критиките .
значи хейтваш хейтарите, което те прави хейтърка, значи се мразиш, ето реших ти един от проблемите, поговори с психолог за това, успех, аллах да бди над душата ти
n00bs
Тука е пълно с идиоти, нормално.
Всъщност като цяло хората са идиоти.
dgdg
Понякога човек не търси решение, а просто чужда гледна точка. Ей така, да има. И въпреки това всички се държат като идиоти или са такива наистина.
За жалост изтърканото изречение за смелостта пред компютъра никога няма да изгуби смисъл.![]()
dgdg
и аз се възмущавах преди време ама е такова... гадняри са.. точно пък тука на никой не трябва да цепиш басма .. аз видях че с добро няма да стане и точно за това в момента нареждам всеки който се опита да ме хейтне и толкова... или правиш същото или спираш да пишеш
тогава си виж това,което постна![]()
май![]()
^ ти па........... оф щях да кажа нещо ама няма![]()
мерси мерси![]()
Пиши на президента да прикани хората да бъдат по-добри.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Обикновено хейта в този форум е оправдан обаче. Просто точно вие които се оплаквате че ви хейтват обикновено сте провокирали хейт по някакъв начин.
if you are retarded, you're going to be hated.. life is hard sometimes, isn't it?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Бахти ,имам чувството ,че вие не излизате от тоя форум :О .. Много ясно ,че на повече потребители няма да им пука за твоя проблем , поради простата причина ,че такъв е им е манталитета...Това е нещо като закон...Лично аз съм на принципа на Robert Downey, Jr - Слушай,Кимай,Усмихвай се и после направи това ,което беше намислил в началото ...Тъпо е да очакваш професионални съвети за каквото и да е било ,защото 3/4 от потребителите в този форум са на твоята възраст![]()