.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Подземно строителство?

Накратко какво мислите за тази специалност? Има ли реализация с нея?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    За пръв път я чувам,честно!
    Това има ли нещо общо с метрото?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Хаха Ами и аз не знам много Има нещо общо, да, също така и с приспособленията, които трябва да бъдат изградени в мините и тн. Казват, че било някак си ''престижно'' Ти какво мислиш

И аз за пръв път чувам
    Какво точно представлява ?

Град
    Шоколадовия град
    Предполагам,че има много математика,физика,чертане.. ....ау не!
    Звучи ми интересно,а престиж в България ли?
    Смятам,че човек трябва да учи това,което иска без значение, какво е то.Аз съм същинския пример - исках да уча нещо,само защото е престижно,но после осъзнах,че трябва да се занимавам с това,което ми се отдава и правя от сърце.Представи си,че цял живот работиш нещо,което те кара да се чувстваш смазан,отегчен и депресиран. Аз не бих го понесла.
    Къде се учи това -ВИАС,УАСГ или някъде другаде.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

http://www.mgu.bg/ в минно-геоложкия. Аз искам да го уча, но проблема е че май реализацията граничи с нулата

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Предполагам,че има много математика,физика,чертане.. ....ау не!
    Звучи ми интересно,а престиж в България ли?
    Смятам,че човек трябва да учи това,което иска без значение, какво е то.Аз съм същинския пример - исках да уча нещо,само защото е престижно,но после осъзнах,че трябва да се занимавам с това,което ми се отдава и правя от сърце.Представи си,че цял живот работиш нещо,което те кара да се чувстваш смазан,отегчен и депресиран. Аз не бих го понесла.
    Къде се учи това -ВИАС,УАСГ или някъде другаде.

ВИАЗ и УАСГ е едно и също гахахАХАХХАХАХАХА

Град
    Шоколадовия град
    Все ми е тая дали са едно и също,но поне знам как се изписват абревиатурите им,нали?

Стига сте се карали!! А pifiella ти какво учиш? Знам, че е малко лично, но ;s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си