Цитирай Първоначално написано от CookieMonsta321 Виж мнението
Благодаря, бате
Иначе да, и аз си мислих за точно тази реакция, все пак съм още малък, следователно - и тя. Ще се опитам да направя нещо такова с листчето .
П.С: Абе, много е тъпо да и кажеш във фейсбук или в скайп, нали
Здрасти. От първото ти мнение разбирам, че си на 14. Вероятно и твоята "любима" също е на 14. Аз съм на 13 и съм момиче, така че мисля, че мога да ти дам съвет.
Първо, недей да й го казваш във ФВ или скайп - наистина е тъпо. Ще помисли, че си правиш базик с нея.
Второ, аз също имам подобен проблем с момче от друга паралелка. Знам в какво положение си. Като го видя и направо цялата настръхвам и се изчервявам. Гадното е, че следващата година ще съм в друго училище и няма да мога да го виждам...... Имам малко време, а не знам как да постъпя. Затова ти казвам, ако имаш да й казваш нещо, й го казвай. Животът няма да те чака да се осмелиш. /Това важи и за мен, де. Може би дори точно пък аз нямам право да говоря, защото самата аз нямам достатъчно кураж да си кажа каквото ми е на душата, просто...... Страх ме е, че ще ме отблъсне. Нз що./

Бту тя как се държи с теб? Т.е. виждаш ли някакви "признаци" на чувства у нея.... Примерно, този, дето аз го харесвам, винаги, като се засечем по коридорите, се обръща назад -той винаги върви с най-добрия си приятел или с някого другиго - към човека, с когото върви и не смее да ме погледне в очите. Понякога скришно го "улавям", че гледа към мен с увиснала уста. Само, че не знам това какво означава. А при твоята "любов" как е? ХД