- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в нея истински и безумно!
Не знам какво да правя! Вече ще се самоубия за да спра да мисля за нея! Всеки момент ме тормозят мисли. Побърквам се. На 19 съм и за първи път изпитвам подобно нещо! Преди е имало и много други но просто не ме е обсебвало така. Не искам тролове моля ви!
Та ето я историята. За първи път се видяхме преди много години. Знаех си, че има нещо в нея, но тогава не го разбирах. Мислех си, че ще мине и няма да се повтори. Мина се време през което бяхме заедно за много кратко време през така бързо минаващите дни. Извинете ме, романтик съм. И такам... преди месец я забелязах пак и я поканих на среща, но за съжеление изглежда бързаше. Още помня уханието й ;( Оговорихме се и излязохме. Бях във възторг. Не мислех за секс и тн. а просто любов. Не ми трябваше и не ми трябва друго! Нека я наречем Вики. Отидохме и ядохме в мола, тогава истински я усетих някак си докато я гледах. Забавлявахме се цял ден заедно! Не съм се разделял с нея, но сега просто изчезна... опитах се да ям всякакви ястия но Вики я няма ;( Как да си я върна?! От деня в който за първи път я изпърдях, направо не мога без нея! Моля ви, помогнете да си върна пръднята Вики! Преди дори не знаех, че има такова нещо!
Последно редактирано от Uzerneim : 03-02-2013 на 06:29
Не знам кой ти я е взел, но не спирай да вярваш в мечтите си, защото те стават реалност, винаги.![]()
да слуша
Хора дайте ми съвет.
Е, какъв съвет искаш. В случая единственото, което може да се направи, е да я потърсиш и да я попиташ за някакво обяснение
Да бе, вярно - удари 1 шайба на мацката. Питай я какво става, защо не ти пише, иска ли да се видите пак, да не си я обидил с нещо...? Вижте се, кажи й, че я харесваш и толкова. Или ще се получи нещо или не.
Колко смешно, спукахме се от смях. Еееееее, няма такъв смях, лелеееее
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Е, защо да е смешноДнес също не дойде.
Ойййй, колко тъжно!!! Най-тъжното нещо в историята на тъжните неща. Не знам как имаш сили да живееш.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Тука в тоя раздел винаги са били лишени от чувство за хумор повечето.
Авторе, пробвай с вечеря на боб и зеле, може пък и да се върне.
dgdg
random
Несериозен профил с несериозни неща в него - логикейшън.
Кои са good ol` days ? Кога си били, може пък да се знаеме![]()
dgdg