Здравейте, пиша за едно момиче,което харесвам от прекалено дълго време. Преди 5 години се запознахме,тогава бях още малък. Сега вече съм по-голям,но съжалявам за това пропиляно време,в което не съм направил нищо,с което да я задържа до себе си. Тя не е от обичайните момичета,който постоянно сменят партньорите си. За тези 5 години тя имаше само 2-ма приятели,като с единия все още ходят. По принцип тя не се заглежда по други или поне аз нямам такова впечатление. Проблемът е,че тя си има приятел,както споменах,а аз я харесвам и мисля,че вече е крайно време да подходя като голям и да направя нещо,с което да я спечеля. Просто усещам,че сега е моментът,остават 2 месеца до бала ни и трябва да направя всичко,което е по силите ми,дори и да не се получи,поне да знам след време,че съм опитал. Другият проблем е,че не мога да разбера какво тя чувства,понеже преди по-малко от тези 5 години и бях споменал,че я харесвам,но тогава бях едно малко,лигаво хлапе,което летеше из облаците. Тя постоянно се закача с мен,но понеже съм такъв тип и не се давам лесно,колкото и смешно да звучи се отдръпвам,за да и покажа,че не съм лесен,а и доколкото знам това се харесва на жените. Всичките ми приятели се шегуват с мен,че тя ме харесвала,дори дочувам от нейните приятелки,че те също се шегуват с нея. Та когато се отдръпвам от нея,тя си мисли,че не изпитвам същото към нея,както преди години,което тя постоянно ми вметва в разговорите като нещо от сорта "Знам,че все още ме харесваш,просто ми кажи". Доста съм объркан и не знам дали изобщо си струва,но поне така съм решил и вече смятам да не се отказвам,дори за малкото време,което остана. Мисля да я поканя и за дама на бала ми,понеже има такава възможност. Бих се радвал,ако някой би ми дал съвет дали си струва да опитам с нея и как би трябвало да реагирам на нейните закачки,да и отвръщам ли,да бъда ли в по-близки отношения с нея? Благодаря,че отделихте това време )