Нещата май стават все по-трудни и по-трудни...както ви казах с него си пишим по фб обаче той незнае ,че това съм аз.... тъй като поиска снимка намерихме с приятелки няколко не истински ест и така той уж я хареса...питах го какво всъщност изпитва към "нея" какво е това между нас и той каза ,че това е ново начало за нас и сърце имаше ,но аз бях мтам където беше и той и очевидно неговия приятел знаеше защото го гледаше докато пише и нещо му казваше и той се изчери и се засмя и незнам дали си въобразих но ме видя тогава....и аз после си минавам покрай тях ,нали бяхме в едно интернет кафе и един негов приятел ме гледа и му казва - Къде е гаджето ти? и аз незнам защо ,сигорна съм ,че незнае че съм аз иначе да ме беше пратил подяволите ,но него е направил....питам се дали харесва "нея" или мен ...какво означава за него дали е започнал или вече я харесва или го прави защото аз също се закачам с други момчета когато той е там ей така за да видя реакцията му...не мисля че мога да му призная че съм аз онази защото ако всъщност е шега за него онова или дори да я хареса пак може да ме намрази