.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Естествено че е трол , това е един хлапак на 15-16-17 години , който иска да види реакция .. Един 26 годишен няма да тръгне да пита какво да прави в teen форум + това нямаше да напише едно изречение по въпроса .
    Така е. Макар че тази ситуация съвсем не е толкова необичайна, колкото изглежда

За да ти "пусне" някой, първо трябва да си поискаш. Ако не си "поискаш" сам, не се надявай, някоя да ти скочи отгоре и да те изнасили.

слънчев бряг несебър... много са ;д всее различни ,но всичките мургави ;д търси ги лятото ;д

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    илллл няма да погледна повече диня
    това ме накара да се сетя за оная сцена с боровинковия пай, Джим и баща му от Американски пай филма, ама не помня коя част аахахахаххахахахах.

първата

Мега фен Аватара на baby_baby
    Еми хвани си приятелка не е толкова трудно мисля че за 26 годишен много си закъснял ;d

И колко съм закаснял ?

Мега фен Аватара на RagioL
    Доживей до 100 и се свържи със световните рекорди на гинес.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти не си ли на 26г. девствен последните 3 години? Нещо си спомням отдавнашна тема като тая и пак твоя ник ми се върти в главата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

хахаха не не не
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторе, опитите ти да привлечеш вниманието и да предизвикаш съжалението на женската част с надеждата евентуално някоя да ти пусне са доста жалки.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Човече, трябва да имаш подход как се сваля една жена
    Аз ли трябва да давам уроци:

Така е било преди, така е сега, така ще бъде и за в бъдеще...

Просто обърни внимание на всички теми, които са отворени тук - повечето момичета са се разписали, че обичат: леко да ги душат, да ги пошляпват, да ги удрят къде леко-къде по-хард.
    А меркантилността в подрастващите пеперудки е само в твоя полза (стига да имаш финансови средства).
    Замай им главите с любоФ и се разписвай смело. Общо взето в този живот няма вечна идилия и "семейно" щастие. Така че всяка връзка и обвързване е до време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си