- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 26г а все още девствен:(
За да ти "пусне" някой, първо трябва да си поискаш. Ако не си "поискаш" сам, не се надявай, някоя да ти скочи отгоре и да те изнасили.
слънчев бряг несебър... много са ;д всее различни ,но всичките мургави ;д търси ги лятото ;д
Еми хвани си приятелка не е толкова трудно мисля че за 26 годишен много си закъснял ;d
И колко съм закаснял ?
Доживей до 100 и се свържи със световните рекорди на гинес.
Ти не си ли на 26г. девствен последните 3 години? Нещо си спомням отдавнашна тема като тая и пак твоя ник ми се върти в главата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Авторе, опитите ти да привлечеш вниманието и да предизвикаш съжалението на женската част с надеждата евентуално някоя да ти пусне са доста жалки.
Welcome to the Jungle...
Човече, трябва да имаш подход как се сваля една жена
Аз ли трябва да давам уроци:
Така е било преди, така е сега, така ще бъде и за в бъдеще...
Просто обърни внимание на всички теми, които са отворени тук - повечето момичета са се разписали, че обичат: леко да ги душат, да ги пошляпват, да ги удрят къде леко-къде по-хард.
А меркантилността в подрастващите пеперудки е само в твоя полза (стига да имаш финансови средства).
Замай им главите с любоФ и се разписвай смело.Общо взето в този живот няма вечна идилия и "семейно" щастие. Така че всяка връзка и обвързване е до време.