.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Naked 1/2 - Urban Decay

Искам по-подробни мнения затова пускам нова тема. Чудя се коя от двете да си взема. На някои снимки цветовете изглеждат перлени, на други изглеждат матови. И просто не мога да преценя. Ще се радвам, ако някой има едната от двете, да сподели някакво мнение и да ме посъветва.

Naked2

Naked1

The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Имам оригиналната. Обожавам я! Идва с подарък четка и Primer Potion.
    Virgin e перфектния highlighter. Става за лице, за вътрешния ъгъл на окото и за под веждите. Има фини блестящи частички.
    Sin е блестящ, но пак по дискретен начин. Той е по-скоро перлен, а не брокатен. Става за highlighter и за нанасяне върху клепача.
    Naked е матов, с телесен цвят (но все пак по-тъмен от кожата). Идеален за поставяне в сгъвката на окото, ако искаш по-светъл грим.
    Sidecar ми е от любимите, но има по-големи блестящи частици и от него се получават fallouts (не знам как е на български.. ), ако не внимаваш. На мен само един път ми се беше случило, а аз доста често си го нося на клепача.
    Buck е другия матов нюанс в палитрата. По-тъмен е от Naked и върши същата работа.
    Half baked е златист, има го и в двете палитри. Много подходящ за грим през лятото, според мен.
    Smog, Dark horse & Hustle са различни нюанси на кафявото, но са блестящи и трите.
    Toasted мога да го опиша по същия начин, по който описах Sin, но е различен цвят.
    Creep е блестящо черно, което не съм използвала все още, понеже не се гримирам с тъмен грим.
    Gunmetal като цвят си отговаря точно на името. Много ми харесва.
    Втората палитра я нямам, за да ти обясня какво съдържа тооолкова подробно. Аз лично съм доволна от оригиналната и то много. Според мен ще си доволна, която и да си вземеш. Един съвет, принципно втората съдържа студени нюанси, а първата топли, така че си прецени, какви ти отиват повече.

anonymous708973
    Guest
    Поръчай си репликите от MUA, ако имаш нерви да се разправяш с тях.

Януари-март месец гледах Naked2 в Sephora, но не ми се даваха 100лв за палитра, а много я исках, когато най-накрая се обедих да си я взема, я нямаше.Казаха ми да чакам до 2015 и евентуално тогава могат да пуснат нещо на Urban Decay.Да имате някаква информация къде мога да намеря ОРИГИНАЛНА палитра на Urban Decay в София?Може да е Named 3, Naked 2 или Naked basics.Проверих в Strawberry.net, но нямаше, а не искам репликата.Аз лично не виждам смисъл да си поръчвам реплика на палитра, по-добре да отида до някоя дрогерия и да си купя от там цветовете от палитрата.А знаете ли дали Sephora пак ще внесат палитри на Urban Decay?

Тези на Urban Decay ги има тук-https://www.facebook.com/boxyboxMAKEUP ,но се колебая дали да си поръчам,подозирам че са ментета.Прекалено хубаво би било да са само по 20 лв

Аз имам един полски dupe на двойката и едно копие на тройката, което обаче изобщо не е точно. Мислех, че няма да ги ползвам, защото са леко скучни цветове, но ми влизат в употреба честичко.
    Според мен тройката е най-красива и дори, ако нямах повече от 10 палитри бих си купила оригинала.

Естествено, че са ментета за 20 лева. Ако искате истински копия на палитрата се насочете към Buy in coins, моята тройка е от там, за 6 долара. По принцип не купувам копия, но за този сайт имаше много положителни отзиви.

За палитрите на MUA също съм чувала много хубави неща, но обслужването им е потресаващо гадно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Да,като цяло офертите в тази страница изглеждат too good to be true и няма как да не се усъмни човек..а като се има предвид,че излиза 25-27 лв. с доставката,ми се вижда по-разумно за тези пари да си взема няколко палитри на Essence/Catrice например.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    И в двете палитри има какво матови, така и перлени цветове. Разгледай по-хубаво ревютата в блоговете. Първата е по-топла като цветове, а втората е по-студена. Аз имам втората, поръчана от feelunique и си я харесвам много, ползвам я често и мисля, че ако обичаш да се гримираш си заслужава парите.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    https://www.facebook.com/boxyboxMAKE...type=1&theater
    Аз от доста време се каня на тези. Уж пишат, че са оригинални, но знам ли. За мен 3тата е най-красива и мисля, че е най-подходяща за мен.

https://www.facebook.com/boxyboxMAKE...type=1&theater Swatch-овете изглеждат много добре.
    Последно редактирано от zlatit0o : 08-29-2014 на 10:24

Оригинални на какво?
    Добри копия са на MUA и VIVO, които също са правени в Китай, но имат нужните сертификати да се продават в Европа.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ами тази марка Revolution, английско качество За първи път я чувам де

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Тя е английска, да, и доста я хвалят. Имат копия на доста палитри и други продукти, които ми хванаха окото.
    Още не съм се навила обаче да поръчам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си