Имам оригиналната. Обожавам я! Идва с подарък четка и Primer Potion.
Virgin e перфектния highlighter. Става за лице, за вътрешния ъгъл на окото и за под веждите. Има фини блестящи частички.
Sin е блестящ, но пак по дискретен начин. Той е по-скоро перлен, а не брокатен. Става за highlighter и за нанасяне върху клепача.
Naked е матов, с телесен цвят (но все пак по-тъмен от кожата). Идеален за поставяне в сгъвката на окото, ако искаш по-светъл грим.
Sidecar ми е от любимите, но има по-големи блестящи частици и от него се получават fallouts (не знам как е на български.. ), ако не внимаваш. На мен само един път ми се беше случило, а аз доста често си го нося на клепача.
Buck е другия матов нюанс в палитрата. По-тъмен е от Naked и върши същата работа.
Half baked е златист, има го и в двете палитри. Много подходящ за грим през лятото, според мен.
Smog, Dark horse & Hustle са различни нюанси на кафявото, но са блестящи и трите.
Toasted мога да го опиша по същия начин, по който описах Sin, но е различен цвят.
Creep е блестящо черно, което не съм използвала все още, понеже не се гримирам с тъмен грим.
Gunmetal като цвят си отговаря точно на името. Много ми харесва.
Втората палитра я нямам, за да ти обясня какво съдържа тооолкова подробно. Аз лично съм доволна от оригиналната и то много. Според мен ще си доволна, която и да си вземеш. Един съвет, принципно втората съдържа студени нюанси, а първата топли, така че си прецени, какви ти отиват повече.