.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Незнам как да постъпя

Здравейте,много харесвам едно момче но тъй като нямам опит в това да признавам чуствата си незнам как да постъпя ,мисля че и той ме харесва.Ако го намеря някъде сам без приятелите му които все са с него : да му го кажа с думи или да го целуна като по филмите?Вие как мислите?Ако ме харесва както си мисля едва ли ще му е неприятно

Фен
    Град
    sofia
    не мога се пише отделно, както и не знам

Няма да те хареса, защото си неграмотна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на .Wonder
    Аз бих му казала с думи това, което изпитвам към него. Няма нищо по-сладко от това да се изразиш ясно, без недомлъвки, защото подозирам, че след спонтанна целувка би могло да се дистанцирате един от друг.

С момчето поне говорите ли си, или без да сте си казали и дума смяташ да го нападнеш да го целуваш?
    Ако си говорите, просто го питай дали би желал да излезете някъде двамата и тогава може да му кажеш каквото искаш.

anonymous708973
    Guest
    На колко години сте?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    За всеки случай не тръгвай веднага с целувки, особено ако не се познавате.
    Та, ако не се познавате - запознай се с него, излезте и така реши как ще признаеш чувствата си. Само недей от вратата за краката.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Така... Наляха те (заслужено). Няма какво да добавя.
    По темата: питаш нас, защото мислиш, че имаме опит. Според теб как сме го получили този опит? От форума? Нали се сещаш, че все някога трябва да почнеш да трупаш опит? Независимо от това дали ще сгрешиш или не - просто действай! СЪветЪт ми е: не го прави като по филмите! Там всичко е с цел романтика. Ако направо се нахвЪрлиш на момчето, няма да види романтиката, ще види курва, която го награбва. Ако това е, което искаш да види - давай! Ако не - говори. Няма значение, че до сега не ти се е случвало. Почни да говориш, той не е камЪк да стои и да те слуша и ХОП - да те разбере правилно... И той ще отговори, ще те попита нещо, после ти ще му отговориш, ще му обясниш това, което не е разбрал... Просто направи нещо, не чакай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си