- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненада, реакция...мнение
Ще разкажа намеренията си накратко, давайки малко background относно историята. Значи, аз уча в чужбина, (бившата ми) приятелката ми е в София-студентка. Имахме изпълнена с любов връзка, която вървеше хармонично-около 2.5 години(последните години от гимназията бяхме неразделни). За празниците като си бях за 3 седмици в България се случи така, че допуснахме много грешки и аз поисках да се разделим-може би с идеята да я жегна й да я накарам да се осъзнае и да промени отношението си (намираше други неща за приоритетни, ясно осъзнавайки, че аз съм за малко у дома).
В крайна сметка скъсахме-преди 2 месеца вече (през това време си пишем...редовно).
Идеята ми е, че наскоро се прибирам отново в България-за около месец. Имам намерение да я изненадам, появявайки се пред очите й-съвсем неочаквано (тя учи в град, различен от този, в който аз живея). Надявам се, че първоначалната й реация ще е показателна за това дали е останало нещо между нас (иска ми се да вярвам, че е така-въпреки огорченията, които и двамата си причинихме).
Чудех се просто какво мислите за моите намерения.
Благодаря предварително!
It is hard to be young!!!
Първоначалната реакция почти 100% ще е радост, че вижда близък човек. В никакъв случай не е показателна затова дали иска да сте заедно.
Никога не късай с някого за предупреждение. Предупреждения се правят с разговори, не с категорични действия.
Според мен изненадания ще си тиИска ми се да сЪм там и да те снимам, когато я видиш в прегрЪдките на друг. Все така щастлива, колкото е била в твоите...
И да - правилно ти каза PinkPan7er: Не кЪсай с някого за предупреждение!!
Знам, че постъпих необмислено, но бях извън нерви...говорихме преди да постъпя толкова глупаво и крайно, но нямаше особена полза в ситуацията. Иначе не смятам, че ще бъде с друг-говорил съм с общите ни приятели и мисля, че няма друг. Точно и затова искам да направя този красноречив жест към нея...надявам се разбере. Смятате ли, че ще се оцени постъпката ми?
Ами ако някой ми го направи това на мен... ще съм о.О
Не, че е лошо, ама тя примерно си седи кротко тука в България, учи си, има си някакви планове и изведнъж ти се изсипваш без предупреждение.. и като прибавим това, че сте скъсали... не знам. За мен не е добра идея.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
М, пробвай, но не очаквай да почне да лее сълзи от кеф или да се затича в прегръдките ти. Представям си я само как седи тъпо и те гледаИ не разчитай, че реакцията й ще ти покаже кво мисли и чувства. По-скоро следващите събития след като осмисли от кой самолет скочи в града й, ще бъдат по-показателни. Успех
![]()
dgdg
Смятам, че ще бъде ефектен жест, който се надявам да е показателен за нея. Все пак си пишем...не сме спирали да си пишем, а докато си бях в България и се чувахме...Не е като да сме се изтрили отвсякъде...даже снимките си седят из социалните мрежи. Смятам, че това трябва да означава нещо...нали ?? И времето би могло да изтрие горчилката от тъпата и нелепа ситуация декември.
Дори и да се съберете, нещата пак ще стигнат до там.
Schhh! Hear the silence...
Според мен няма смисъл от всичкото това.
Щом сте разделени - значи е имало причина. А хората рядко се променят. И дори за нещо конкретно случило се да са осъзнали грешката си, в крайна сметка се провалят в друго и нещата не вървят. Веднъж стане ли така, че се сложи край на една връзка - втория също ще има такъв край, независимо дали след седмица или година. Ще има все същата болка и все същите разкаяния и грешки.