Ще разкажа намеренията си накратко, давайки малко background относно историята. Значи, аз уча в чужбина, (бившата ми) приятелката ми е в София-студентка. Имахме изпълнена с любов връзка, която вървеше хармонично-около 2.5 години(последните години от гимназията бяхме неразделни). За празниците като си бях за 3 седмици в България се случи така, че допуснахме много грешки и аз поисках да се разделим-може би с идеята да я жегна й да я накарам да се осъзнае и да промени отношението си (намираше други неща за приоритетни, ясно осъзнавайки, че аз съм за малко у дома).
В крайна сметка скъсахме-преди 2 месеца вече (през това време си пишем...редовно).
Идеята ми е, че наскоро се прибирам отново в България-за около месец. Имам намерение да я изненадам, появявайки се пред очите й-съвсем неочаквано (тя учи в град, различен от този, в който аз живея). Надявам се, че първоначалната й реация ще е показателна за това дали е останало нещо между нас (иска ми се да вярвам, че е така-въпреки огорченията, които и двамата си причинихме).
Чудех се просто какво мислите за моите намерения.
Благодаря предварително!