.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Запек!

Запек!

Здравейте на всички!
    Да видяхте заглавието , тролнете ме ...
    Но ако има някой който го е преживял да сподели как се оправи! Проблема ми е следния: От 2 - 3 дни съм наляво-надясно по страната и главно сухи храни ям , та днес ми се приходи до тоалетна , влизам аз да върша работа и разбрах че имам запек , което е адски гадно ...
    Напъвам братче , тва 3 пъти по голямо от ануса ми ..
    Ходих до аптеката и си взех Английска сол преди 30 мин. и го глътнах с вода ( това как горчии... ) и мисълта ми е горе - долу кога ще подейства че корема ми ще пръсне!

вече мина един час , нищо няма ...
    Започва леко да ми се гади и мисля че ще повърна ...

Ако ще е улеснение , на 16 ( 95 набор ) , 183см съм висок и тежа 74 килограма!

значи говорих с бащата и той ходи до аптеката , донесе некви зеленикави хапове и тая му е казала че тва отваря "клапана" ... Бащата разправя че ако не се оправя до утре клизма ше ми правят...
    Като чух клизма се сетих за един епизод с Беър Грилс как си направи една иииии... ://
    Влязох в тоалетната , имах чувството че ще ми се пръдне задника нооо свърших работа ...
    Тъй като сам си писах и си реших проблема моля темата да бъде изтрита.

Фен
    Град
    Пловдив
    Браво

ПП: Като спомена английска сол , се сетих миналото лято , паднах с мотора и гледам в аптечката едно прахче в шишенце и си мисля , че е такова за рани където се слага , ама познай какво се оказа и какви бяха последствията след това. Буквално "сол в раната"

Голям фен
    Такам темата ти ми е доста смешна ама нали съм добър човек и ще ти кажа .. Баба ми също страда от запек и пие следното нещо : http://www.google.bg/imgres?q=kitais...:429,r:20,s:42 и и помага не повече от 5 лева е . Дано съм ти помогнала
    Или всичко или нищо .

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Такам темата ти ми е доста смешна ама нали съм добър човек и ще ти кажа .. Баба ми също страда от запек и пие следното нещо : http://www.google.bg/imgres?q=kitais...:429,r:20,s:42 и и помага не повече от 5 лева е . Дано съм ти помогнала
    Зелен чай ?

Има и специални шоколадчета с разхлабително действие

Дулколакс разрежда много здраво

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Започни да се храниш здравословно - овесени ядки, плодове и зеленчуци, храни, съдържащи целулоза. Спираш боклуците - вафли, кроасани и пр. пакетирани изделия. Пий много вода и си готов
    Щом ти е случило веднъж, ако не си подобриш хранителния режим, ще ти се случи пак.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ама вие сте се сетили кога да помагате.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си